У Бердичеві батько викликав автопідйомник щоб побачити доньку » Новини Житомира
 
 


У Бердичеві батько викликав автопідйомник щоб побачити доньку

Автор: news_maker від 30-08-2020, 12:05, переглядів: 1 038

У Бердичеві батько викликав автопідйомник щоб побачити доньку

28 серпня опівдні неподілік зупинки «ринку центрального» бердичівляни мимоволі стали свідками того, як комунальний автопідйомник підіймав до третього поверху двох чоловіків, один із яких, користуючись гучномовцем, викликав дівчинку. Як з’ясувалось, у такий спосіб дідусь і тато вирішили привернути увагу дитини, гукнути їй у вікно, що про неї не забули, що люблять її і хочуть бачити, повідомляє ТРК ВІК.

Дідусь і батько переконують: раніше дитина жила у їх домі, їй дозволяли спілкуватись із мамою, а після розлучення мови про те, де житиме дівчинка теж не було: дитина, кажуть, залишалась у звичному їй середовищі.

У мами дівчинки, звісно, своя версія. На жаль, особисто зустрітись із жінкою журналістам не вдалось – спілкувались телефоном. Ми запитали, із ким проживала її донька останні три роки?

Непростий сімейний конфлікт і його мають таки вирішити дорослі на користь дитини, кажуть заступник міського голови, голова комісії з питань захисту прав дітей Валентина Адаменко та в.о. начальника служби у справах дітей Алла Гайдамаченко.

Найбільше від сімейних конфліктів, як бачите, страждають діти. Чи зможуть дорослі, чи знайдуть в собі сили, заради дитини, яку усі вони, безперечно,люблять, навчитись знаходити спільну мову і приймати такі рішення, які б були тільки на користь дівчинці? Покаже час…

Детальніше у сюжеті:

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: