Робота з клієнтами в ательє при магазині швейної фурнітури “Вузлик” » Новини Житомира
 
 


Робота з клієнтами в ательє при магазині швейної фурнітури “Вузлик”

Автор: news_maker від 7-10-2020, 22:21, переглядів: 1 364

Робота з клієнтами в ательє при магазині швейної фурнітури “Вузлик”

Працюючи в магазині швейної фурнітури ми часто стикаємося з тим, що клієнти приходять до нас з проханням відремонтувати (замінити) бігунок на застібці (або як його ще називають в народі- собачку) в куртці, спортивній кофті, дитячих речах, рюкзаках, сумках і т.д. Звичайно замінити бігунок, і швидше, і дешевше, ніж заміна застібки повністю, тому це дуже поширений вид роботи у нас в ательє. В команії vuzlyk.kiev.ua дуже великий вибір бігунків на спіральні (виті), тракторні та металеві застібки різного типу, різного дизайну та різної функціональності (з фіксатором, без фіксатора, перекидний) адже погодьтеся, що зовнішній вигляд та функції фурнітури, в даному випадку бігунка, в нашому одязі має дуже важливе значення.

На сайті vuzlyk.kiev.ua представлені чотири кольори металу з якого виготовлений бігунок- це золото, срібло, темне срібло, чорний метал, білий та оксид, тому дуже легко підібрати максимально кращий варіант, який підходить під вашу застібку. Якщо Ви шукаєте магазин швейної фурнітури де можна купити бігунок для молнії - звертайтеся до нас. Замовити бігунки в нашому магазині дуже легко - можна і по телефону і через сайт інтернет-магазину. Ми швидко приймаємо замовлення, обробляємо їх, узгоджуємо з покупцем всі питання і відправляємо посилку Новою поштою чи Укрпоштою. В нашому магазині завжди є бігунки в наявності та в потрібній кількості. Умови оплати на Ваш вибір: безготівковий розрахунок чи оплата при отриманні посилки. Мінімальне замовлення 100 грн. Також звертаємо Вашу увагу, що у нас діють оптові ціни при замовленні 100 штук.

Але перш ніж піти в магазин за бігунками чи замовити їх на сайті інтернет-магазину vuzlyk.kiev.ua давайте розберемося з Вами в типах і функціональності бігунків, а також в тому, як замінити бігунок в домашніх умовах. Є три види застібок в яких можливо замінити бігунок: спіральні (виті), тракторні та металеві. Для тракторної застібки підходить бігунок з округлою верхньою частиною, для спіральної застібки підходить бігунок з овальною, а для металевої- з загостренною верхньою частиною. А замінити його дуже просто- для цього Вам потрібен сам бігунок і плоскогубці. Тож спочатку потрібно зняти обмежувачі на застібці, зняти старий бігунок та одягти новий, перевірити чи працює новий бігунок, поставити на місце обмежувачі і закріпити їх плоскогубцями. Якщо ж все-таки у Вас виникли питання який саме бігунок Вам потрібен по кольору, фасону його типу чи функціональності в інтернет-магазині vuzlyk.kiev.ua завжди допоможуть з вибором і порадять, що краще обрати.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: