У Житомирі не вистачило конвертів – бюлетені пакували в листки паперу » Новини Житомира
 
 


У Житомирі не вистачило конвертів – бюлетені пакували в листки паперу

Автор: news_maker від 27-10-2020, 00:08, переглядів: 910

У Житомирі не вистачило конвертів – бюлетені пакували в листки паперу

На виборчих дільницях Житомира не вистачило конвертів – бюлетені пакували в листки паперу формату А-4 та листки, вирвані із учнівських зошитів. У ТВК кажуть, що забезпечували дільниці по потребі і в межах кошторису, повідомляє Суспільне.

Протоколи до Житомирської міської територіальної виборчої комісії (ТВК) почали привозити 26 жовтня з другої години ночі.

Станом на 11 годину ранку представники виборчих дільниць все ще продовжували привозити протоколи виборчих бюлетенів до ТВК, яка працює у приміщенні Житомирської міської ради.

За словами голови виборчої комісії №181418 Марини Цибєнє, їм не вистачило конвертів для запаковування протоколів:

"Нам не вистачило конвертів, і тому бюлетені довелося пакувати в листки паперу формату А-4 і в листки з учнівських зошитів. Тому що дуже багато кандидатів, усе це окремо пакується. Хотілося б мати якісь методичні матеріали. І бажано було б отримати їх трохи раніше, щоб люди могли ознайомитися з інформацією і підготувати своїх членів ДВК. Тоді, я думаю, і здача пройшла б краще, і люди не втомлювалися б так, бо тут все вийшло так, що ми багато чого не знали".

Заступник голови Житомирської ТВК Костянтин Байдик розповів кореспондентам Суспільного, що виборчі дільниці всім необхідним забезпечували по потребі:

"Ми забезпечили всі дільничні виборчі комісії матеріалами в тій кількості, яку ми вважали достатньою, зважаючи на те, що саме ми могли придбати згідно кошторису".

Костянтин Байдик говорить, що останній день здачі протоколів за підсумками голосування – 3 листопада. Результати голосування, згідно законодавства, остаточно мають бути встановлені 6 листопада.

Додамо, що явка виборців на місцевих виборах 2020 року у Житомирі склала 28,8%.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: