На Житомирщині поліцейські розшукали 89-річну пенсіонерку, яка понад дві доби знаходилась у полі » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині поліцейські розшукали 89-річну пенсіонерку, яка понад дві доби знаходилась у полі

Автор: news_maker від 29-10-2020, 14:22, переглядів: 924

На Житомирщині поліцейські розшукали 89-річну пенсіонерку, яка понад дві доби знаходилась у полі

26 жовтня до Коростишівського відділу поліції звернулись родичі жительки с. Більківців із повідомленням про її зникнення. Удень 28 жовтня пенсіонерку розшукали оперативники карного розшуку. Жінка знаходилась на полі у колишньому меліоративному каналі. Нині її життю нічого не загрожує, після медичного обстеження пенсіонерку передали під опіку рідних.

Удень 26 жовтня до поліції звернувся житель м. Коростишева із повідомленням, що його 89-річна мати, жителька с. Більківців, пішла з дому та не повернулась. На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції.

Як вдалось встановити, пенсіонерка ще близько 7-ї ранку пішла з дому. Вона мала деякі розлади пам’яті, тож рідні занепокоїлися та розпочали самостійні пошуки. Коли такі заходи результату не дали, звернулися по допомогу до правоохоронців.

- Зниклу розшукували поліцейські разом з місцевими жителями. На жаль, упродовж двох діб позитивного результату не було, - розповідає начальник Коростишівського відділу поліції Вадим Жикевич. – Поруч з селом знаходяться поля, лісовий масив. Відтак пошукові групи займались прочісуванням цих територій.

28 жовтня на пошуки пенсіонерки серед інших відрядили двох оперуповноважених карного розшуку, Миколу Соботніцького та Ігоря Пипченка. Близько 13:30 вони вже завершили обстеження виділеної ділянки поля, та все ж вирішили пройти трохи далі. Тоді й почули якісь дивні звуки, схожі на бурмотіння. За кілька метрів у колишньому меліоративному каналі виявили жінку, яка лежала серед очерету не розуміючи, що відбувається.

- Вона навіть намагалася опиратися та знову десь піти. І це не дивлячись на те, що була знесилена через голод та спрагу, замерзла, десь загубила взуття, - розповідають оперативники.

Жінку передали лікарям «швидкої». У місцевій лікарні її обстежили, а вже за кілька годин передали під опіку рідним. Виявилося, що 89-річна пенсіонерка, не дивлячись на те, що провела у полі дві ночі, серйозно не постраждала. Тож бажаємо їй міцного здоров’я та ще довгих років життя.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: