Прикордонники Житомирського загону завадили крадіжці та незаконному перевезенню лісу » Новини Житомира
 
 


Прикордонники Житомирського загону завадили крадіжці та незаконному перевезенню лісу

Автор: news_maker від 7-11-2020, 17:00, переглядів: 891

Прикордонники Житомирського загону завадили крадіжці  та незаконному перевезенню лісу

Напередодні, реалізовуючи завчасно надану оперативну інформацію, прикордонники відділу «Млачівка» Житомирського загону зупинили транспортний засіб завантажений деревиною.

Під час перевірки документів у 3-ох осіб, які перебували у вантажному мікроавтобусі, з’ясувалось, що будь яких дозволів на ліс та його заготівлю у чоловіків немає. Окрім цього один з правопорушників виявився громадянином Російської Федерації, який у відповідності до законодавства перевищив законні терміни перебування в Україні.

Відповідно до алгоритму на місце правопорушення, неподалік селища Луговики, що на Київщині, охоронці кордону викликали співробітників Національної поліції, якими згодом і було вилучено транспортний засіб та близько 3-ох кубометрів кругляку хвойної породи.

На громадянина РФ складено адміністративні документи за порушення ч.1 ст.203 КУпАП «Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України» рішення по яким приймуть фахівці Державної міграційної служби України.

Поряд з цим прикордонниками направлено повідомлення до Нацполіції про виявлення в діях чоловіків ознак кримінального правопорушення за ст.ст. ККУ185 «Крадіжка» та 246 «Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу».

Слідчі дії тривають.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: