За вихідні поліцейські Житомирщини зафіксували майже сотню порушень карантинних обмежень » Новини Житомира
 
 


За вихідні поліцейські Житомирщини зафіксували майже сотню порушень карантинних обмежень

Автор: news_maker від 9-11-2020, 12:42, переглядів: 844

За вихідні поліцейські Житомирщини зафіксували майже сотню порушень карантинних обмежень

Житомирщина повністю увійшла у «червону» зону поширення захворюванності на COVID-19. Рейдові групи поліцейських працюють з жителями області, роз’яснюючи необхідність дотримання встановлених обмежень. Водночас як крайній аргумент правоохоронці оформлюють і адміністративні матеріали за порушення правил щодо карантину людей.

7-8 листопада поліцейські склали 98 протоколів за ст. 44-3 КУАП.

Рейдові групи у складі поліцейських, представників держпродслужби та юридичної підтримки органів місцевого самоврядування працюють на території усіх районів області. Їх завдання - попередження, виявлення та припинення фактів порушення правил карантину, оскільки ситуація із поширенням захворюваності на COVID-19 в регіоні залишається критичною.

Наразі на території області клінічно підтверджено 18970 випадків захворювання на коронавірус COVID-19, з них 308 летальних. За минулу добу Житомирщина знову серед лідерів по кількості нових хворих після столиці та Харківської і Запорізької областей.

Упродовж доби 7-8 листопада адміністративні порушення щодо правил карантину були зафіксовані у всіх районах області. Так, поліцейські Житомирського відділу оформили 8, Житомирського районного відділення - 13 матеріалів, по 6 порушень зафіксували поліцейські Бердичівського відділу та Радомишльського відділень, 5 – Баранівського, по 4 – Андрушівського та Романівського відділень, Новоград-Волинського відділу, по 3 – Брусилівського, Любарського, Овруцького та Хорошівського відділень.

Поліцейські продовжують профілактичні рейди із контролю за дотриманням встановлених правил карантину та звертаються до жителів області: збереження здоров’я, а дуже часто і життя, залежить від вашої свідомості, самодисципліни та відповідальності. Не забувайте про це!

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: