Під стінами облдержадміністрації підприємці вимагали дати можливість бізнесу працювати » Новини Житомира
 
 


Під стінами облдержадміністрації підприємці вимагали дати можливість бізнесу працювати

Автор: news_maker від 9-11-2020, 23:47, переглядів: 866

Під стінами облдержадміністрації підприємці вимагали дати можливість бізнесу працювати

В Житомирі під стінами облдержадміністрації пройшов мітинг, учасники якого вимагали дати можливість працювати малому бізнесу. Зокрема, не вводити карантин вихідного дня та залишити спрощену систему оподаткування, повідомляє Суспільне.

Як з'ясували журналісти Суспільного, серед учасників акції були, зокрема, власники торгових точок на ринках, працівники кінотеатрів та закладів громадського харчування – всі із вимогами не закривати їх бізнес через карантинні обмеження.

Приватний підприємець Анатолій Галась в коментарі Суспільному зазначив, що на Малинському ринку (в Житомирі – ред.) в нього оформлені 4 працівники:

"От уявіть їх посадити на карантин – це 4 родини, які залишаться без зарплати, без нічого, плюс у мене дитина і жінка буде вдома сидіти, це вже шість чоловік залишаться без зарплати і без доходів. Крім заробітку ми втрачаємо продукцію, бо є строки придатності, отож втрачаємо гроші".

Із учасниками акції спілкувався голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко, який зазначив, що бізнес нині працює, але з певними обмеженнями:

"В п’ятницю комісією ТЕБ та НС було прийнято рішення про роботу ресторанів, підприємців з відповідними карантинними обмеженнями. Від тих органів місцевого самоврядування, які звернулися до обласної комісії і попросили саме так певні обмеження, – рішення було прийнято. Сьогодні до нас звернулися з Черняхова, що там все зачинено, бо не було такого звернення від Черняхівської ОТГ – чекаємо, тоді відповідне рішення буде прийнято. Стосовно карантину вихідного дня можу сказати, що в дійсності сьогодні Міністр охорони здоров’я сказав, що можливо карантин буде введений, але наразі рішення не прийнято, рішення дискутується на урядову рівні".



Під стінами облдержадміністрації підприємці вимагали дати можливість бізнесу працювати

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: