У Житомирі встановили ще 4 іменні лавки » Новини Житомира
 
 


У Житомирі встановили ще 4 іменні лавки

Автор: admin від 30-04-2013, 13:37, переглядів: 1 988

У Житомирі встановили ще 4 іменні лавки

30 квітня у парку Гагаріна з`явилися ще чотири іменні лавки. Гроші на лавки збирали друзі й знайомі відомих в Житомирі й області людей.

Борейко Михайло Степанович, екс-голова Коростишівської РДА.Помер 1998-го року. В Коростишеві досі кажуть, що до і після нього такого керівника не було. Заслуга Борейка - будівництво Коростишівської об'їздної, комплексний благоустрій міста, масштабне житлове будівництво.

Вуйлов Володимир Миколайович, екс-директор ПТУ №13, фахівець управління економіки ЖОДА.Активний ліквідатор аварії на ЧАЕС. Пам'ять про нього бережуть всі, хто знали його як порядну, чесну, добру людину, спеціаліста.

Карпюк Леонід Вікторович, працював заворгвідділом ЖОДА.

Мелещенко Юрій Степанович, учасник бойових дій в Афганістані, громадський діяч, колишній директор виробничого центру "Каскад" (виробництво хімвиробів).Натхненники проекту й далі встановлюватимуть іменні лавки в Житомирі. Тим більше, що існує потреба в якісних лавках, які облагородять паркову зону міста й зроблять Житомир ще привітнішим й привабливішим для його жителів та гостей-туристів.

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: