Поблизу Житомира легковик на зустрічці зіткнувся з вантажівкою: загинуло 3 людей » Новини Житомира
 
 


Поблизу Житомира легковик на зустрічці зіткнувся з вантажівкою: загинуло 3 людей

Автор: news_maker від 17-11-2020, 21:59, переглядів: 667

Поблизу Житомира легковик на зустрічці зіткнувся з вантажівкою: загинуло 3 людей

Дорожньо-транспортна пригода сталася вранці 17 листопада у Житомирському районі. За попередніми даними, у результаті зіткнення іномарки з вантажівкою загинули троє людей. Розпочато кримінальне провадження.

Попередньо, близько 7.30 ранку на ділянці автодороги Київ – Чоп, поблизу с. Світина Житомирського району, водій автомобіля «Skoda Fabia», 18-річний житель Львівської області, рухаючись у напрямку Києва, виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося лобове зіткнення з вантажівкою «Scania» під керуванням 42-річного киянина.

Наразі відомо, що унаслідок зіткнення автівок загинули 3 людей: водій легковика та двоє його дорослих пасажирів. Серед загиблих 32-річний житель Новоград-Волинського району Житомирщини, особу другого пасажира поліцейські наразі встановлюють.

На місці події працюють слідчо-оперативні групи ГУНП області та Житомирського районного відділення поліції.

Відомості про автопригоду внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Триває з’ясування всіх причин та обставин смертельної ДТП.

Поліцейські встановили особи загиблих. Це водій автомобіля, 18-річний житель Старосамбірського району Львівської області та двоє його пасажирів, жителів м. Новограда-Волинського Житомирської області, віком 25 та 32 роки.



Поблизу Житомира легковик на зустрічці зіткнувся з вантажівкою: загинуло 3 людей

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: