У Новограді-Волинському хлопець викрав у знайомої лабрадора, аби подарувати дівчині » Новини Житомира
 
 


У Новограді-Волинському хлопець викрав у знайомої лабрадора, аби подарувати дівчині

Автор: news_maker від 18-11-2020, 15:15, переглядів: 696

У Новограді-Волинському хлопець викрав у знайомої лабрадора, аби подарувати дівчині

Наприкінці жовтня з подвір’я жительки району зник 2-річний пес лабрадор. Згодом його вдалось розшукати у м. Новограді-Волинському. Поліцейські встановили, що крадіжку вчинив родич власниці разом з товаришем, аби подарувати собаку дівчині. Нині триває досудове розслідування.

Як розповіла дільничному офіцеру поліції 45-річна жителька с. Федорівки, її пса викрали у ніч з 28 на 29 жовтня. Встановлюючи обставини події, поліцейські провели низку заходів та зібрали свідчення того, що до крадіжки причетний 18-річний родич господарки.

Попередньо, хлопець вирішив викрасти лабрадора, аби подарувати його своїй дівчині. З цією метою він разом з 14-річним товаришем вночі дісталися до села. Пес його впізнав і поводився цілком спокійно. Тож згодом хлопці поїхали геть автомобілем таксі, видавши собаку за власного. Щоправда, подарувати тварину дівчині не вдалося: лабрадор втік із сараю, де його залишили до ранку.

Тим часом власниці господині надійшло повідомлення, що собаку, схожого на зниклого, бачили на вулицях районного центру. Після пошуків його таки вдалося знайти та повернути додому.

Нині триває досудове розслідування кримінального провадження, розпочатого за ст. 185 (Крадіжка) КК України. Водночас поліцейські з’ясовують ролі кожного з учасників події та нагадують, що Кримінальним кодексом також передбачено відповідальність за втягнення неповнолітнього у протиправну діяльність (ст. 304 КК України).

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: