Житомирянка стала срібною призеркою Чемпіонату Європи з боксу » Новини Житомира
 
 


Житомирянка стала срібною призеркою Чемпіонату Європи з боксу

Автор: news_maker від 25-11-2020, 14:41, переглядів: 1 272

Житомирянка стала срібною призеркою Чемпіонату Європи з боксу

Житомирянка Анна Сезько, яка стала срібною призеркою Чемпіонату Європи з боксу серед молоді, який 22 листопада завершився у місті Будва в Чорногорії, готується до Чемпіонату світу з боксу.

Про це Суспільному розповів віце-президент Житомирської обласної федерації боксу Євгеній Ревенко.

Боксерка Анна Сезько займається спортом з 6 років. Зараз дівчині 17, серед досягнень спортсменки – першість на чемпіонатах України. Зі змагань, які відбувалися цими вихідними у Чорногорії, житомирянка привезла срібну медаль:

"У мене в період змагань були посилені тренування. Я навіть не знала своїх суперників. Виходила на ринг і не боялася, я була спокійна і впевнена в своїх силах".

Тренер боксерки Віталій Мельник каже, що його підопічна змагалася у ваговій категорії 69 кг. У півфіналі вона перемогла литовку Манте Буткуте, двічі відправивши її у нокдаун. У фіналі українка поступилася росіянці Анастасії Холуєвій.

"У Анни сильний характер і особливо майстерна манера ведення бою, яка не часто зустрічається у боксі", – розповів Віталій Мельник.

Віце-президент Житомирської обласної федерації боксу Євгеній Ревенко розповів, що українські спортсмени з Чемпіонату Європи привезли 15 медалей:

"Усі грошові витрати, які пов’язані з перельотом, харчуванням та перебуванням, на себе взяла Всеукраїнська федерація боксу".



Житомирянка стала срібною призеркою Чемпіонату Європи з боксу

Категорія: Відео / Спорт

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: