Вдалий вибір радіокомпонентів » Новини Житомира
 
 


Вдалий вибір радіокомпонентів

Автор: news_maker від 29-11-2020, 21:59, переглядів: 774

Вдалий вибір радіокомпонентів

Використовуються резистори в більшості електронних пристроїв. Адже, по суті, цей елемент мікросхеми в різних електроланцюгах виконує функцію обмеження сили струму, який тече з однієї частини приладу в інший. Також може трансформувати силу струму в напругу і навпаки. Резистор є пасивним радіоелемент.

Інтернет-магазин якісних електронних комплектуючих для радіоаматорів і професіоналів Electronoff пропонує широкий асортимент резисторів за доступними цінами в каталозі сайту. Весь товар сертифікований, перевірений на справність і має гарантію. Аби резистори купити тут, варто знати, що в першу чергу всі моделі перетворювачів опору не мають дротяних висновків для кріплення на платі в спеціальні отвори. Замість них - невеликі контакти, припаяні до поверхні корпусу. Це економить місце, зменшуючи розміри плати.

Які різновиди резисторів представлені?

Різновид SMD - для поверхневого монтажу мініатюрних деталей, в них вкрай тонкий профіль, а форми можуть бути:

- овальні;
- квадратні;
- прямокутні;
- трикутні.

У нашому інтернет-магазині представлений резистор SMD 0402 прямокутної форми для плат, де маркування означає розмір. 04 - це довжина 0, 04 дюйма, а 02 - ширина, 0, 02 дюйма відповідно. Розміри кожного резистора стандартизовані.

Є також резистори вивідні, підлаштовані, перемінні. Кожен подібний елемент володіє певними характеристиками:

- силою опору;
- потужністю;
- допуском.

Який опір мають більшість резисторів?

Сила опору визначає величину опору в одиницях виміру Ом - в середньому від 1 і до 620. Потужність демонструє якусь величину опору пристрій здатний перетворювати. Так, наприклад, на сайті представлені моделі резисторів з опором від 1 до 220 кОм і з величезною потужністю в 1 мегаОм.

Вдалий вибір радіокомпонентів


Що таке допуск резисторів і як його вирахувати?

Окремо варто зупинитися на понятті допуску. Цей показник в першу чергу говорить про діапазон, критичних рівнях, в межах яких може «гуляти» опір в кожному конкретному резисторі. Припустимо, пасивний елемент на 100 Ом з допуском 5% насправді може бути резистором з опором в межах 95-105 Ом. У нашому каталозі мінімум перетворювачів з такими широкими межами допусків. Більшість товарів цієї категорії мають допуск в 1%.

Пропонуємо якісні і надійні резистори та інші компоненти купити в інтернет-магазині https://electronoff.ua/ за доступними цінами з доставкою по Україні. Це вдалий вибір за невеликі гроші!

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: