Для активного відпочинку варто відвідати Карпати, адже там цікаво в будь-який сезон » Новини Житомира
 
 


Для активного відпочинку варто відвідати Карпати, адже там цікаво в будь-який сезон

Автор: news_maker від 16-12-2020, 18:37, переглядів: 657


Карпати — це місце, де кожен охочий може сповнитись зарядом бадьорості та енергії. А все через чудові та мальовничі пейзажі, чисте повітря та тишу. Серед самих популярних місць для відвідування є Трускавець.

Чим санаторій в Трускавці завоював свою популярність:

- дивовижні місця та чудові гірські озера;
- свіже повітря соснових лісів;
- чарівні села біля гір;
- комфортні курорти та оздоровчі центри;
- гірськолижні комплекси;
- цікаві туристичні місця;
- природні та рукотворні пам’ятки.

Карпати Трускавець — це основний і найбільший санаторно-туристичний комплекс у місті. Саме тут можна не лише оздоровитись, але й чудово провести час зі своїми близькими, подалі від загрози коронавірусу.

На вибір є два тури:

- активно-екскурсійний + гірськолижний;
- лікувально-екскурсійний + медичні програми.

Оскільки потягом добиратись можна лише до Львова, а звідки автобусом до самого готелю «Трускавець» кожен відвідувач може прогулятись вулицями старого міста, та спробувати ароматну каву.

Крім того, відвідавши санаторій в Карпатах «Трускавець» можна відправитися на екскурсії до найближчих міст: Львів, Мукачево, Синевір, Східниці, адже на Західній Україні є так багато цікавих і дивовижних міст для прогулянок.

Відправившись в санаторій Трускавець можна відвідати Говерлу, відправитись на Гірський масив Мармарош (висотою 1940 метрів), який знаходиться на кордоні з Румунією.

Що робити під час відпочинку в санаторії Трускавець

В санаторії Трускавця є дельфінарій, який буде цікаво відвідати як дітям, так і дорослим. До того ж спільно проведений час завжди зближує, і відпочинок в Трускавці в цьому допоможе.

Можна скористатись вільним часом та зайнятись пішим туризмом, і одночасно милуватись чудовими пейзажами та зробити багато класних панорамних фото.

Підкорення Говерли або сусідніх вершин також буде цікавим проведенням часу. Тут можна відвідати Гору Піп Іван, яка має цікаву історію, або побувати в обсерваторії «Білий слон».

Навіть звичайні селища та невеликі містечка мають чим здивувати подорожуючих. Саме такі аутентичні місця допомагають поринути в місцеві традиції і відчути себе справжнім гуцулом.

Невеличке селище Ясінія варто відвідати задля того, щоб побачити дерев’яну церкву Вознесіння, яка потрапила до Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Компанія «Відпочинок 365» є лідером з організації відпочинку в Карпатах по розумним цінам, та з насиченою програмою. А скориставшись системою «все включено» можна не хвилюватись за вартість розваг, спокійно відвідувати дельфінарій в Трускавці, і просто насолоджуватись вибраним туром та красою навколо.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: