У Житомирі почали реконструкцію другої частини Нового Бульвару » Новини Житомира
 
 


У Житомирі почали реконструкцію другої частини Нового Бульвару

Автор: news_maker від 28-01-2021, 06:01, переглядів: 1 888

У Житомирі почали реконструкцію другої частини Нового Бульвару

Реконструкцію другої частини Нового Бульвару почали, не завершивши першу, але підрядник вкладається у графік. Закінчити першу частину планують після потепління. Повністю реконструкцію мають завершити до кінця літа 2021 року.

Про це Суспільному розповів директор міського управління капітального будівництва В'ячеслав Глазунов. За його словами, на першій ділянці зробили ремонт, після чого демонтували огорожу і переставили її на другу ділянку, щоб відкрити прохід для людей.

"Наголошую, що роботи ще не завершені. Лишається ще озеленення і благоустрій – будуть встановлені ліхтарі та лавки. Підрядник зараз іде за графіком, але все залежатиме від погодних умов. Що стосується зрізаних дерев, то вони були в аварійному стані. Замість них висадять близько 600 дерев та кущів на відреставрованому бульварі", – поінформував В'ячеслав Глазунов.

Займається реконструкцією товариство "Комфортбуд". Виконроб Олег Білоусов каже, що одночасно із завершенням робіт першого етапу стартувала реконструкція другої частини Нового Бульвару. Зараз там працюють бригади сантехніків, водопровідників та електриків.

"Проводимо роботи з демонтажу асфальтного і бетонного покриття, розширяємо дорогу, де буде покладена плитка, – говорить виконроб. – Плануємо працювати до літа. Найімовірніше, що реконструкція бульвару триватиме все літо, бо об’єм робіт лишається значний".

Перехожі житомиряни в думках розділилися: одним подобається, інші – мають зауваження.

"Якщо раніше тут був срач, то зараз це набагато краще", – сказав у коментарі кореспондентам Суспільного чоловік, який назвався Русланом.

Ліза Лосенко говорить, що до ремонту дорога була не зовсім хороша, а тепер тут приємно гуляти і фотографуватися. А Олег Іванович каже, що ремонт – це, може, і добре, але раніше на бульварі були дерева, які давали тінь, а після нинішнього ремонту влітку на лавочках довго не посидиш.

"Ті дерева, які можна садити у зимовий період, ми висадили, – відповідає виконроб Олег Білоусов. – Далі йдуть великі листяні дерева – такі, як липи та інші. Субпідрядна організація, яка їх буде висаджувати, каже, що це треба робити тільки навесні. Так що навесні парк буде окультурений".

Нагадаємо, що на реконструкцію Нового Бульвару з міського бюджету виділили 18 мільйонів гривень.



У Житомирі почали реконструкцію другої частини Нового Бульвару
У Житомирі почали реконструкцію другої частини Нового Бульвару
У Житомирі почали реконструкцію другої частини Нового Бульвару

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: