Онлайн-покер в Україні. Чого чекати у 2021 році » Новини Житомира
 
 


Онлайн-покер в Україні. Чого чекати у 2021 році

Автор: news_maker від 29-01-2021, 12:16, переглядів: 978


Покер — це гра, яка з'єднала в собі розвагу, інтелектуальне суперництво та удачу. У всьому світі онлайн покер отримав популярність у 2000 році. Тоді стало можливим з будь-якого місця і в будь-який час грати проти суперників, які знаходились у різних куточках світу. Для багатьох ця гра стала способом заробітку та можливістю гарно провести час.

В Україні азартні розваги легалізували лише 16 січня 2020 року. Верховна Рада прийняла законопроект. Вартість ліцензії стала 11,8 мілліонів гривень. Вона немає строку дії.

Чого чекати у 2021 році

Дуже швидко пройшов 2020 рік. За цей період держава отримала значні фінансові надходження завдяки розважальній сфері.

Для України 2021 рік має бути насиченим. Топові вітчизняні руми вже зібрали всі необхідні документи, сформували юридичні відділи.

У 2021 році основною проблемою популярних покерних мереж стане діяльність ботів. Великі кімнати вже почали активну боротьбу проти шахраїв. Так, деякі онлайн руми вже створюють власні відділи безпеки, які займаються лише виявленням ботів. Така політика дозволяє виявити аккаунти шахраїв дуже швидко.

Очікуються зміни:

- Поява нових молодих кімнат. Адже індустрія покеру отримує все більше можливостей для свого розвитку.
- Стабільний зріст румів, які вже існують.
- Сплеск активності інвесторів на вітчизняному ринку.
- Запуск нових акцій, бонусних програм та інших приємностей для гравців.

Також завдяки легалізації онлайн покеру в Україні, у 2021 році слід очікувати значних надходжень в бюджет країни, інвестицій з-за кордону, появи нових робочих місць, пожвавлення туризму. Значно зменшиться кількість нелегальних гральних клубів, адже працювати за ліцензією вигідніше. Все більш гравців обирають онлайн розваги. Серед шанувальників покеру є навіть знамениті українці.

Таким чином 2021 рік стане насиченим для держави (фінансові надходження у бюджет), гравців (поява нових румів, впровадження гарних програм лояльності), кімнат для онлайн покеру (нові інвестори, значний зріст аудиторії).

Залишається лише активно спостерігати за розвитком подій та насолоджуватися змінами, які однозначно, тільки з найкращої сторони.



По материалам сайта Покер Экспертс.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: