Трекер Galaxy SmartTag: тепер знайти загублені речі буде простіше » Новини Житомира
 
 


Трекер Galaxy SmartTag: тепер знайти загублені речі буде простіше

Автор: news_maker від 30-01-2021, 14:56, переглядів: 886

Трекер Galaxy SmartTag: тепер знайти загублені речі буде простіше

У жовтні компанія Samsung анонсувала послугу SmartThings Find, і вона може швидко та легко знаходити пристрої Galaxy. Він працює на пристроях Android 8 або новіших версій і використовує Bluetooth Low Energy (BLE) та UWB. Пошук можливий навіть якщо пристрій у режимі офлайн. За допомогою Samsung Galaxy SmartTag ви можете тримати трекери в таких речах, як ваш гаманець або ключі і знаходити їх по дому набагато швидше.

Використання Galaxy SmartTag можливе із смартфоном Galaxy з ОС Android 8.0 або новішої версії та оперативною пам’яттю 2,0 ГБ вище. Для запуску пошуку потрібна програма SmartThings.

Що собою представляє трекер від Самсунг

Galaxy SmartTag невеликий брелок з інтегрованим модулем безпровідного зв'язку Bluetooth Low Energy (BLE), який можна прикріпити до зв'язки ключів. Трекер має округлу квадратну форму та отвір у формі шнура для шнура або ремінця. Його можна прикріпити до речей, щоб завжди знати, де вони знаходяться. Пристрій також може видавати звуковий сигнал, щоб допомогти користувачеві знайти потрібну річ, якщо вона знаходиться десь поруч.

Як працює Galaxy SmartTag

Якщо ви загубили річ з трекером, просто запустіть програму та подивіться, де вона була останньою.

Пристрій підключається через смартфон через додаток Samsung SmartThings. В додатку він може відображати своє останнє відоме місце на карті. У процесі пошуку трекера, додаток SmartThings може показувати індикатор наближення в залежності від сигналів BLE. Також користувач може натиснути на кнопку, щоб пристрій видав звуковий сигнал.

Радіус пошуку

За даними виробника, SmartThings «бачить» і показує на карті SmartTag-і в радіусі до 120 метрів від смартфона (на відкритому просторі). SmartTag також може допомогти швидше визначити місце розташування навіть речей, які не знаходяться в радіусі дії Bluetooth-модуля смартфона Samsung. Наприклад, багажу, який залишився в іншому місті.

Це можливо тому, що:

- сервіс SmartTags зберігає історію місцеперебування всіх підключених до смартфона трекерів. Саме тому Galaxy гарантовано буде знати точку, де був втрачений контакт з якимось із трекерів.
- увійти в сервіс пошуку речей SmartThings можна і з інших смартфонів Samsung. Як відзначається в описі, кожен Galaxy із включеним локатором не тільки постійно сканує простір, але і може бути пов'язаний з іншими смартфонами, смарт-годинниками, безпровідними навушниками та смарт-трекерами Galaxy, які в разі необхідності можуть «анонімно та безпечно» надіслати дані про розташування потрібного трекера.

Використовуйте Galaxy SmartTag на речі, які ви зазвичай втрачаєте, наприклад, ключі або гаманець і ваші пошуки будуть швидші.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: