У Житомирі водій Opel наїхав на ногу патрульному і спробував втекти » Новини Житомира
 
 


У Житомирі водій Opel наїхав на ногу патрульному і спробував втекти

Автор: news_maker від 3-02-2021, 23:28, переглядів: 1 041

У Житомирі водій Opel наїхав на ногу патрульному і спробував втекти

2 лютого водій транспортного засобу під час перевірки документів повів себе агресивно та здійснив наїзд на патрульного поліцейського. У результаті правоохоронець отримав травму ноги. За вказаним фактом розпочато досудове розслідування.

Близько 21:30 патрульні поліцейські, які працювали в обласному центрі, зупинили автомобіль Opel Insignia для перевірки документів та з’ясування законності перебування на митній території автомобіля з іноземною реєстрацією. Утім водій, 25-річний житомирянин, повівся агресивно, раптово почав рух та здійснив наїзд на ногу поліцейського.

Патрульні наздогнали та зупинили транспортний засіб порушника. Водій продовжував поводитися агресивно та зухвало, відтак поліцейські склали відносно нього адміністративні протоколи за статтями 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), 173 (Дрібне хуліганство) та 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Травмованому 26-річному сержанту поліції було надано медичну допомогу, у нього діагностували пошкодження зв’язкового апарату кінцівки.

Нині розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді обмеження або позбавлення волі терміном до 5 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: