На Житомирщині авто впало в провалля » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині авто впало в провалля

Автор: news_maker від 7-02-2021, 15:44, переглядів: 1 475

На Житомирщині авто впало в провалля

6 лютого в селі Кілки Чуднівського району автівка зірвалася з містка і впала в провалля – місцеві жителі кажуть, що це вже не перший такий випадок. Водій, котрим виявся житель Хмельниччини, лишився живим і сам вибрався з авто. Автівку з ями діставали автокраном.

Про це Суспільному розповів житель села Кілки Олександр Лисюк, котрий став свідком ДТП, яка, за його словами, трапилася 6 лютого між 8 та 9 годиною ранку у селі Кілки – на містку біля ставка.

"Перед моїм авто їхав автомобіль марки "Шкода Октавія а5", водій якого пішов на обгін, однак, вчасно не побачивши повороту дороги, звалився машиною з містка у глибоку яму, обнесену бетоном, – каже Олександр. – Раніше на цьому місці стояв млин, від якого залишилася підземна частина споруди, яка й стала своєрідною пасткою для автомобілістів. Водій самостійно вибрався з автівки. На щастя, він їхав без пасажирів і сам залишився живий".

У своєму пості в приватній групі "Підслухано Чуднів" у мережі Facebook Олександр Лисюк написав, що це вже не вперше на тому місці трапляються такі ДТП.

"Нещодавно така ж історія трапилася з мікроавтобусом. Дякувати Богу, що всі залишилися живими. Ще у серпні минулого року (2020 року – ред.) жителі села Кілки написали колективне звернення до голови Чуднівської РДА про те, що дорога і місток в селі Кілки не відповідають технічним вимогам для руху транспорту, що є небезпечним, як для водіїв, так і для жителів села Кілки. Однак, крім звичайної відписки, на дане звернення більше нічого зроблено не було", – пише Олександр.

Кореспондентці Суспільного Людмилі Семенюк Олександр розповів, що коли повертався ввечері 6 лютого додому, машину вже витягли з ями.

За інформацією Людмили Семенюк, водій автівки, котра влетіла в яму, виявився жителем міста Полонне Хмельницької області. Чоловік 1975 року народження. У поліції кореспондентці Суспільного не на камеру розповіли, що водій був тверезим. Не знаючи місцевості, він не обрав безпечної швидкості під час обгону мікроавтобуса та не встиг загальмувати. В результаті його автомобіль занесло в кількаметрову яму. Водій був при свідомості. Автомобіль "Шкода Октавія а5" зазнав серйозних ушкоджень бампера, капоту, даху, фар, дверей, багажника та інших частин.

У коментарі Суспільному начальник Чуднівського районного сектору управління ДСНС України в Житомирській області Юрій Отаманський сказав, що витягували автомобіль автокраном.

"Це вже не перша автопригода на ділянці дороги поблизу села Кілки. Протягом останнього часу наші рятувальники неодноразово буксирували автомобілі з кювету і за допомогою троса та пожежного автомобіля витягували їх на дорогу, після чого вони самостійно продовжували свій рух. Однак цього разу після огляду місця події ми дійшли висновку, що витягнути легковий автомобіль "Шкода Октавія а5" можна лише за допомогою автокрану, якого в нас немає".

У поліції сказали, що автокран викликали з Романова.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: