У центрі Житомира чоловік з ножем кидався на перехожих » Новини Житомира
 
 


У центрі Житомира чоловік з ножем кидався на перехожих

Автор: news_maker від 17-02-2021, 00:48, переглядів: 1 181

У центрі Житомира чоловік з ножем кидався на перехожих

15 лютого у Житомирі на майдані Перемоги чоловік кидався на людей з ножем. Це побачили з вікна відвідувачі кафе "Час поїсти", адміністратор якого натиснув кнопку виклику правоохоронців, повідомляє Суспільне.

У телефонному коментарі пресофіцерка Патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук сказала, що ніж у чоловіка перехожі вибили ще до приїзду патрульних. Наразі поліція перебуває на місці події – з'ясовує особу чоловіка та бере покази у свідків.

Жінка на ім'я Алла, яка стала очевидицею події, розповіла, що вони сиділи у кафе, коли побачили через вікно, що чоловік кидається на людей з ножем. Жінка каже, що почала кричати, щоб викликали поліцію чи охорону.

Охорону викликала адміністраторка кафе.

На вулиці свідки розповіли, що чоловік скинув наплічник і почав кидатися на людей з ножем.

"Жінці пропоров сумку, а чоловікові – куртку. Про чоловіка нічого не можу сказати, а от жінка пішла далі на роботу", – розповідає очевидиця події на ім'я Галина.

Ще одна очевидиця Наталія говорить, що ніж у чоловіка відібрали двоє перехожих чоловіків. Один із них відволікав нападника, а інший в цей час наблизився з-за спини. Зі слів Наталії, хлопці спрацювали технічно, завдяки чому їм вдалося притиснути нападника.

"За зупинку встигли тільки дійти і бачимо, що за дві хвилини його хлопці вже встигли покласти, – говорить очевидець події Володимир. – Хлопці – звичайні перехожі. А потім вже чекали, коли приїде поліція – його тут п’ятеро людей тримали".

Молодика доставили до медичного закладу для освідування, а також згодом до поліції для встановлення особи та причин агресивної поведінки. 25-річний чоловік не став заперечувати скоєне, однак пояснити його мотиви не зміг.



У центрі Житомира чоловік з ножем кидався на перехожих
У центрі Житомира чоловік з ножем кидався на перехожих
У центрі Житомира чоловік з ножем кидався на перехожих

Категорія: Новини / Фото / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: