Чоловіка, який вбивав та їв собак, затримали правоохоронці на Житомирщині » Новини Житомира
 
 


Чоловіка, який вбивав та їв собак, затримали правоохоронці на Житомирщині

Автор: news_maker від 18-02-2021, 21:25, переглядів: 962

Чоловіка, який вбивав та їв собак, затримали правоохоронці на Житомирщині

В Коростишівському районі затримали 27-річного чоловіка, який ловив собак по селу, після чого вбивав їх та їв. Наразі чоловікові призначили психіатричну експертизу. У разі доведення провини йому загрожує до 8 років позбавлення волі за жорстоке поводження з тваринами.

Знімальна група Суспільного побувала на місці події – у селі Харитонівка Коростишівського району. Місцеві жителі кажуть, що в селі не залишилося жодної бродячої собаки, а своїх тварин вони тримають на прив’язі і не випускають з двору.

27-річного чоловіка на ім'я Денис у шкуродерстві підозрювали й раніше. Жителька Харитонівки Тетяна Толстіхіна каже: коли зник її собака, одразу подумала на сусіда. Те, що її Альфу вбили, зрозуміла, коли зайшла до сусіда на подвір’я та заглянула в хлів.

"Дехто пише в коментарях, що люди їдять тварин і нічого тут такого, але для нас це був не просто пес. Він нам як дитина. Був навіть такий випадок, що собака врятував мені життя. Ми зайшли до сусіда в подвір’я і побачили там краплі крові. Заглянули до сараю через щілинку – побачили там жах".

У хліві Дениса жителі села побачили підлогу в крові та рештки трупів собак. Біля входу стояв інструмент, яким чоловік розправлявся із тваринами – кілька сокир та пилка.

Місцеві жителі кажуть, що на фоні подій, які сталися, тепер бояться не лише за своїх тварин, а й за дітей.

"Ми ж не закриємо їх вдома, бо хтось там ходить. Чому ми маємо сидіти вдома і чогось боятися? Ми ж вільні люди – маємо право і вийти, і пройтися кудись, а тепер вже страшно виходити. Нехай ми, дорослі, а як маленьким дітям?" – каже жителька Харитонівки Наталія Рубан.

Нині чоловіка затримали, йому інкримінують жорстоке поводження з тваринами. Якщо провину доведуть – він може отримати до 8 років позбавлення волі.

"З особливою жорстокістю цей чоловік поводився із тваринами, які не призначені для того, щоб використовувати їх у їжу. Також цей хлопець заманював до свого домоволодіння як бродячих собак, так і собак своїх сусідів. І в подальшому пригощав їх. Тому нині призначено психіатричну експертизу, щоб дати оцінку стану цього чоловіка", – прокоментував Суспільному начальник Нацполіції Житомирщини Юрій Олійник.



Чоловіка, який вбивав та їв собак, затримали правоохоронці на Житомирщині

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: