Понад тисячу дітей планують оздоровити цьогоріч в таборі "Супутник" » Новини Житомира
 
 


Понад тисячу дітей планують оздоровити цьогоріч в таборі "Супутник"

Автор: news_maker від 3-03-2021, 22:39, переглядів: 715

Понад тисячу дітей планують оздоровити цьогоріч в таборі "Супутник"

3 березня, члени виконавчого комітету міської ради погодили рішення щодо організації оздоровлення та відпочинку дітей Житомирської міської територіальної громади у 2021 році.

«Попри складну ситуацію, пов’язану з поширенням коронавірусу все ж таки сподіваємось, що цього року наші дітки відпочинуть. Відпрацьовуються протоколи перебування дітей у таборі. Оздоровча кампанія має розпочатися 1 червня, плануємо оздоровити 1125 дітей під час 5 змін», - зазначила начальниця управління сім’ї, молоді та спорту міської ради Ірина Ковальчук.

Порядок направлення дітей Житомирської міської територіальної громади, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, до дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Супутник» за кошти місцевого бюджету затвердив міськвиконком.

Відповідно до затвердженого порядку, право на оздоровлення та відпочинок за кошти місцевого бюджету один раз на рік мають діти віком від 7 до 18 років, які зареєстровані на території Житомирської міської територіальної громади, потребують особливої соціальної уваги та підтримки та належать до певних пільгових категорій. Серед них: діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування; діти учасників антитерористичної операції; діти учасників бойових дій; діти з багатодітних сімей, малозабезпечені, діти з інвалідністю та обдаровані діти.

Для отримання послуги з оздоровлення та відпочинку в ПЗОВ «Супутник» батьки мають подати документи згідно із переліком до ЦНАПу.

З рішенням виконавчого комітету, яке містить повний перелік категорій дітей, які мають право оздоровлюватися коштом місцевого бюджету, а також список документів, необхідних для надання цієї послуги, можна ознайомитися на сайті міської ради за посиланням: http://zt-rada.gov.ua/?doc_id=29368.

Понад тисячу дітей планують оздоровити цьогоріч в таборі "Супутник"

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: