У центрі Житомира легковик зніс електроопору » Новини Житомира
 
 


У центрі Житомира легковик зніс електроопору

Автор: news_maker від 20-03-2021, 00:48, переглядів: 1 443

У центрі Житомира легковик зніс електроопору

19 березня у Житомирі на вулиці Дмитра Донцова поблизу дитячого садочку сталася ДТП – водій в'їхав у електроопору та втік з місця аварії.

Дорожньо-транспорта пригода сталася близько 11 години. Водій автомобіля Audi не впорався з керуванням та в'їхав у електроопру. За словами очевидців, водій та пасажир машини втекли з місця аварії.

Пресофіцер патрульної поліції області Ігор Іванюк у коментарі кореспондентам Суспільного розповів, що в результаті ДТП рух вулицею Дмитра Донцова було ускладнено.

"Коли патрульні прибули на місце події, то виявили автомобіль Audi A4 чорного кольору, який здійснив наїзд на електроопору та, як повідомив заявник, водій автомобіля та пасажир з місця ДТП втекли. Рух вулицею Дмитра Донцова тимчасово ускладнений, у зв'язку з тим, що електроопора майже впала на дорогу", – розповів Ігор Іванюк.

Згодом на місце ДТП автомобілем ВАЗ приїхав чоловік, 1993 року народження, який заявив, що він є власником автомобіля Audi, але за кермом перебувала інша особа. Під час спілкування з чоловіком патрульні виявили ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували йому пройти огляд у встановленому законом порядку. Однак чоловік від освідування відмовився. Правоохоронці склали відносно нього протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (передбачає штраф у розмірі 17 тис. грн), а також постанову за ч. 2 ст. 126 КУпАП.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: