Житомирські кікбоксери привезли з Чемпіонату України комплект медалей » Новини Житомира
 
 


Житомирські кікбоксери привезли з Чемпіонату України комплект медалей

Автор: news_maker від 29-03-2021, 22:19, переглядів: 481

Житомирські кікбоксери привезли з Чемпіонату України комплект медалей

25-28 березня на Чемпіонаті України з кікбоксингу WАКО у Одесі житомирські спортсмени здобули одну золоту, одну срібну та одну бронзову медалі.

Про це Суспільному розповів особистий тренер спортсменів В'ячеслав Гопанчук. За його словами, він дивився усі бої спортсменів у прямому ефірі та задоволений їхніми результатами.

"У цьому чемпіонаті узяли участь спортсмени з 19 регіонів України, але в зв'язку з пандемією не всі команди мали можливість взяти участь. Проте чемпіонат був доволі потужний і масштабний", – розповів Гопанчук.

Тренер спортсменів Володимир Демчук каже, що Житомирську область на змаганнях представляли три спортсмени.

"Це Роман Абрамович, Сергій Сайко і Артем Мельник. Артем став першим, Сергій – другим і Роман – третім", – сказав Володимир Демчук.

Роман Абрамович, який здобув бронзову медаль, говорить, що його особистий результат міг бути ще кращим.

"На мою думку, мені не вистачило досвіду. Я не зміг налаштуватися до свого супротивника", – розповів Роман.

Загалом спортсмени провели по 4-5 поєдинків.

"Я, як секундант, тренер, відповідно, давав настанови, – говорить Володимир Демчук. – Ми разом планували, яким чином будемо боротися з нашими супротивниками, оскільки ми не перший рік у кікбоксингу і знаємо, хто як працює".

"Для мене це велике досягнення, тому що я тренувався і, коли йшов сам поєдинок, то розумів, що перемагаю, – говорить Сергій. – І поєдинок був не складний для мене. Я розумів, що він працює на дальній дистанції, тому мені треба було до нього підійти, тиснути на нього і тільки тоді я зможу перемогти".

Артем Мельник здобув золоту медаль на чемпіонаті у ваговій категорії до 86 кілограмів. Житомирський спортсмен переміг володаря Кубку Світу 2018 року.

"Мені поступився спортсмен з Дніпровської області, – каже Артем. – Він дуже гарний супротивник, досвідчений, володар Кубку Світу 2018 року. Ми з ним вже зустрічалися не на одному чемпіонаті. Цьогоріч я виніс для себе певні уроки і досвід. І щодо цього поєдинку, то в мене набагато яскравіша перемога вийшла".

Особистий тренер спортсменів В'ячеслав Гопанчук каже, що Артем Мельник наразі перебуває на піку своїх можливостей. Він навчений, досвідчений та готовий до найважчих змагань.

"У нього є свої технічні родзинки, це той спортсмен, який може вигравати Європу і Світ, – говорить Гопанчук. – Цьогорічний Чемпіонат України був відбірковим, тобто на цьому чемпіонаті відбирали спортсменів до збірної України. І саме Артем Мельник виборов право брати участь у міжнародних змаганнях та представляти нашу країну".

8 квітня Артем Мельник візьме участь у змаганні за Кубок Європи з кікбоксингу WАКО, який відбудеться в Туреччині.



Житомирські кікбоксери привезли з Чемпіонату України комплект медалей
Житомирські кікбоксери привезли з Чемпіонату України комплект медалей
Житомирські кікбоксери привезли з Чемпіонату України комплект медалей

Категорія: Відео / Спорт

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: