На Житомирщині прикордонники затримали чоловіків, які підпалювали суху траву » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині прикордонники затримали чоловіків, які підпалювали суху траву

Автор: news_maker від 7-04-2021, 21:02, переглядів: 955

На Житомирщині прикордонники затримали чоловіків, які підпалювали суху траву

6 квітня під час виконання завдань з охорони державного кордону, прикордонний наряд від відділу «Дубровиця» Житомирського загону помітив, що неподалік держрубежу горить суха трава. Прикордонники негайно висунулись в напрямку пожежі, яка саме почала розповсюджуватись по екосистемі.

Прибувши на місце загоряння наряд виявив 3-ох чоловіків, один з яких підпалював суху траву. Жоден з них, перебуваючи в прикордонні, не мав при собі документів, що посвідчують особу.

Наразі правопорушників, якими виявились жителі н.п.Удрицьк, притягнуто до відповідальності за порушення правил прикордонного режиму. Поряд з цим на палія співробітниками Нацполіції складено адмінпротокол за ст. 152 КУпАП «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів».

Прикордонники звертаються до громадян бути відповідальними та дотримуватись прикордонного та природоохоронного законодавства.

Нагадаємо, що перебування, проживання або пересування громадян в прикордонні здійснюється лише на підставі документів, що посвідчують їх особу.

З початком пожежонебезпечного періоду зауважимо, що при випалюванні сухої трави гине уся корисна мікрофлора ґрунту і як наслідок знижується його родючість. Знищуються багато комах, горять місця гніздових птахів. Крім того, їдкий дим від спалювання трави шкідливий, як для тварин, так і для людей. Нерідко вогонь із сухостою перекидається на житлові будинки та господарчі споруди, щобільше, навіть самі палії стають жертвами умисно спровокованого полум'я.

На Житомирщині прикордонники затримали чоловіків, які підпалювали суху траву

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: