Коляска для дитини: які критерії врахувати при виборі » Новини Житомира
 
 


Коляска для дитини: які критерії врахувати при виборі

Автор: news_maker від 14-04-2021, 21:12, переглядів: 1 382

Коляска для дитини: які критерії врахувати при виборі

Народження дитини в сім'ї - дуже хвилюючий момент для обох батьків. Зазвичай підготовка до такої події починається ще задовго до того, як малюк з'явиться на світ. Досить багато уваги приділяється вибору коляски. Саме вона впливає на комфорт і безпеку дитини під час прогулянки, вберігає малюка від вітру, протягів, дощу.

Якщо перед вами стоїть питання вибору, подивитися коляски для дітей можете на сайті інтернет-магазину Аvtokrisla.com. У каталозі представлено багато цікавих моделей для будь-якого випадку (полегшені конструкції, для зими, літа і так далі). Однак, щоб покупка дійсно виявилася для вас виправданою і корисною, варто розглянути основні моменти, які рекомендується враховувати в процесі вибору.

Критерії вибору коляски

З покупкою коляски для малюка краще не поспішати. Поспіх ні до чого доброго не приведе. Щоб процес вибору був простіше, варто звернути увагу на 4 критерії, які допомагають з підбором моделі:

1. Безпека і комфорт дитини. Незалежно від функціональних можливостей конструкція повинна мати: хорошу гальмівну систему, ремені безпеки, бампер (елемент, що перешкоджає випаданню дитини з коляски під час руху по ухилу), горизонтальне спальне місце.
2. Конфігурація шасі. Триколісні моделі відрізняються хорошою маневреністю і невеликою вагою. Однак для їзди по бездоріжжю не підійдуть (високий ризик перекидання). Чотириколісні конструкції з неповоротними шасі виділяються низьким рівнем маневреності, але зате часто оснащуються хорошою амортизацією і з легкістю можуть проходити пандуси або інші перешкоди. Чотириколісні моделі з поворотними шасі стійкі, маневрені, але мають досить велики показники щодо ваги.
3. Матеріал виготовлення. Незалежно від сезону коляска повинна бути виконана з натуральних, дихаючих матеріалів. В іншому випадку влітку дитина буде потіти, а взимку - замерзати.
4. Механізм складання. Виділяють три групи: коляски-люльки (підійдуть для новонароджених до моменту, поки вони не навчаться сидіти), коляски-трансформери і прогулянкові моделі. Перші відрізняються великими розмірами. Люлька і колеса знімаються, шасі складаються, але навіть в такому варіанті конструкція займає багато місця. Трансформери дозволяють на базі одного шасі отримати і люльку, і сидячий блок, а іноді навіть і дитяче крісло. Прогулянкові моделі відрізняються швидкою і легкою трансформацією, невеликою вагою.

Щоб було простіше визначитися, краще звернутися до консультанта. Тоді фахівець допоможе підібрати ту модель, яка точно вас не розчарує при використанні.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: