Житомирянка здобула ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі «Учитель року – 2021» » Новини Житомира
 
 


Житомирянка здобула ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі «Учитель року – 2021»

Автор: news_maker від 26-04-2021, 08:20, переглядів: 1 773

Житомирянка здобула ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі «Учитель року – 2021»

З 1 до 22 квітня тривав відбірковий та фінальний етапи заключного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021». Відбірковий етап визначив 12 переможців у кожній з номінацій.

У номінації «Українська мова та література» Лілія Баранова, вчитель української мови та літератури ліцею №2 м. Житомира, зайняла ІІІ місце.

«Я задоволена результатом, вчителі, які виграли у цій номінації, дуже достойні, й переможених тут немає однозначно, всі переможці пережили величезний стрес, всі відклали сім’ї й дітей і роботу, для того, щоб працювати тільки для цього. Готувалися сумлінно, разом всі підтримували мене, телефонували, запитували, можливо, щось потрібно, шукали всі разом цитати моєї теми. В першу чергу, це великий шлях, стрес і професійне зростання, тому що кожного разу хочеться показати щось абсолютно нове, хочеться знайти родзинку для того, щоб сподобалося суддям. А найголовніше – свою перемогу присвячую свої сестрі», - розповідає Лілія Баранова.

Також Лілія дякує за величезну підтримку житомирському обласному інституту післядипломної педагогічної освіти, департаменту освіти міської ради та освітньому закладу в якому вона працює - ліцей №2 м. Житомира.

Основними конкурсними випробуваннями фіналу стали «Методичний практикум», «Урок» та «Майстер-клас», а для керівників закладів освіти – «Фасилітаційна сесія» та «Проєкт».

Нагадаємо, що Павло Позняков та Лілія Баранова - переможці регіонального туру конкурсу «Учитель року 2021».

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: