Через несправні боларди пішохідною Михайлівською їздять автомобілі » Новини Житомира
 
 


Через несправні боларди пішохідною Михайлівською їздять автомобілі

Автор: news_maker від 12-05-2021, 19:45, переглядів: 965

Через несправні боларди пішохідною Михайлівською їздять автомобілі

У Житомирі по пішохідній вулиці Михайлівській безперешкодно їздять автомобілі. Боларди, які мають перешкоджати заїзду – опущені, а один із них – зламаний.

Про це Суспільному розповів директор комунального підприємства “Електричних мереж зонішнього освітлення “Міськсвітло” Сергій Ковальчук.

За його словами, боларди комунальному підприємству в 2020 році передало на баланс Управління капітального будівництва. Болард, який перекриває заїзд з вулиці Лятошинського, на момент передачі був зламаний.

“Оскільки на момент передачі грошей на ремонт не було передбачено, ремонт не був проведений, – говорить Сергій Ковальчук. – На даний момент проведено обстеження, визначається сума, яка буде потрібна на проведення ремонтних робіт, і ми його одразу ж відновимо. А стосовно заїзду транспорту на вулицю Михайлівська, яка є пішохідною, то на комісії з безпеки дорожнього руху було прийнято відповідні міри із встановлення забороняючих знаків, де зазначено, що на вулицю Михайлівську має право заїжджати лише спецтранспорт".

Начальник управління капітального будівництва міської ради В'ячеслав Глазунов каже, що боларди на вулиці Михайлівській автоматичні і ручні.

“Ключі від болардів є у охоронців міської ради, у пожежній частині №1, яка знаходиться на вулиці Східній, – розповідає Глазунов. – Є ключі у комунальних підприємств міської ради. Додатково було замовлено для підприємств, які на Михайлівській проводять свій бізнес, 15 ключів. І тоді було прийнято рішення, що у них до 8 години ранку триває вигрузка. Тобто вони відкривають проїзд і відразу закривають. Але, на жаль, наразі частина болардів не працює”.

Представник патрульної поліції Андрій Штехелюк каже, що водіїв, які нехтують дорожніми знаками і заїжджають на пішохідну Михайлівську поза межами визначеного часу, патрульні штрафують на 255 гривень.

“Звичайно, патрульна поліція на постійній основі патрулює дану ділянку дороги і виписує штрафи. На даний момент також очікуємо, коли болард відремонтують, і він повноцінно працюватиме", – сказав Андрій Штехелюк.

Боларди на вулиці Михайлівській встановили в 2017 році. Житомирянка Ольга Кучевська говорить, що наразі автомобілі безперешкодно їздять Михайлівською і це заважає місцевим жителям відпочивати.

"Це неподобство. В мене серце кров'ю обливається, що такий безлад із цими машинами. Вони псують нам настрій під час відпочинку, і повітря, а ми тут з дітками гуляємо”.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: