За нічний дрифт у Новограді-Волинському затримали керманича BMW » Новини Житомира
 
 


За нічний дрифт у Новограді-Волинському затримали керманича BMW

Автор: news_maker від 19-05-2021, 20:09, переглядів: 850

За нічний дрифт у Новограді-Волинському затримали керманича BMW

Пізнього вечора 16 травня поліцейські втихомирювали водія легковика, який влаштував перегони у центрі міста. Правоохоронці з’ясували, що кермував автомобілем житель м. Чернівців. Окрім адміністративної відповідальності за порушення Правил дорожнього руху, нині йому загрожує ще й кримінальне покарання за хуліганство.

Повідомлення про те, що у центрі міста «дрифтує» автомобіль надійшло до поліції близько 22:00. Правоохоронці виїхали на місце події та застали автомобіль, який на великій швидкості із ризиком створення аварійних ситуацій ганяв вулицями.

Поліцейські зупинили транспортний засіб та з’ясували, що за кермом автомобіля перебував 30-річний житель м. Чернівців, який і є його власником. Відносно чоловіка були оформлені адміністративні матеріали за ч. 2 ст. 122 (Перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху…) КУпАП.

Окрім того, за цим фактом було розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) КК України, оскільки в діях чоловіка вбачається грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства.

У рамках досудового розслідування слідчі Новоград-Волинського районного відділу поліції готують клопотання до суду про накладення арешту на автомобіль.

За такі дії, а також зухвалість та цинізм, чоловікові може загрожувати (ст. 296 ККУ) штраф, піврічний арешт або обмеження волі строком до 5 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: