​Житомир отримав сертифікат на 4,3 млн грн на розвиток освіти » Новини Житомира
 
 


​Житомир отримав сертифікат на 4,3 млн грн на розвиток освіти

Автор: news_maker від 24-05-2021, 07:07, переглядів: 1 138

​Житомир отримав сертифікат на 4,3 млн грн на розвиток освіти

Сертифікат вручили 22 травня під час Регіонального форуму місцевого самоврядування «Децентралізаційна реформа: фундамент є, будуємо стіни!», який відбувся у Житомирі.

З лютого 2021 року Асоціація міст України спільно з ГО «Центр освітніх реформ «Наші Діти» розпочала реалізацію Всеукраїнського проєкту з подолання цифрової освітньої нерівності «Інноваційний прорив». Завдяки проєкту з нового навчального року заклади освіти громад-учасників зможуть використовувати новітній електронний освітній ресурс під час навчального процесу.

«Сьогодні Житомир отримав сертифікат на більш як 4 мільйони гривень. Ми подавали заявку на грантові кошти. Це Всеукраїнський проєкт «Інноваційний прорив» співпраці Житомирської міської ради з АМУ. Гроші передбачено на освіту житомирян. А саме на обладнання шкіл сучасними електронними освітніми ресурсами: 15 кабінетів початкової освіти, 15 кабінетів математики, 15 кабінетів початкової освіти для інклюзивного навчання, а також 15 закладів дошкільної освіти Житомира. Це необхідно як під час вимушеного дистанційного навчання, так і під час очних занять та уроків», - сказав Сергій Сухомлин.

​Житомир отримав сертифікат на 4,3 млн грн на розвиток освіти

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: