Долаємо перешкоди на шляху до саморозвитку. Форум Складчик як надійний помічник » Новини Житомира
 
 


Долаємо перешкоди на шляху до саморозвитку. Форум Складчик як надійний помічник

Автор: news_maker від 25-05-2021, 11:02, переглядів: 2 953

Долаємо перешкоди на шляху до саморозвитку. Форум Складчик як надійний помічник

Про саморозвиток не говорить сьогодні тільки лінивий, бо це дійсно справа не для лінивих, а для активних та цілеспрямованих людей. Це спосіб зробити кращим своє життя, працюючи над своїм внутрішнім світом, установками і переконаннями. В наш час кожен має таку можливість, адже доступ до інформації завдяки сучасним технологіям відкритий для всіх. Не обов'язково записуватись на прийом до психолога, якщо ви маєте складнощі з корегуванням своїх підсвідомих установок, можна зробити це самостійно за допомогою доступних в інтернеті курсів і тренінгів від професійних фахівців. Це зекономить ваш час та гроші, особливо, якщо ви будете користуватись можливостями форуму Складчик, де можна робити спільні покупки. Придбання інфопродуктів в складчину вже ні для кого не є новинкою, це чудовий спосіб взаємодопомоги, який допомагає економити.

Що стає на заваді саморозвитку?

Як би то банально не звучало, але головною перешкодою тут є думка оточуючих, адже важко вирватись з масової свідомості і почати робити те, що хочеться і підходить саме тобі. Взагалі основні перешкоди можна розділити на дві групи: зовнішні і внутрішні фактори. Думка оточуючих належить до першої групи, і тут важливо якомога скоріше подолати цей бар'єр, щоб рухатись далі. Часто процес саморозвитку гальмують рідні і близькі люди, і це особливо важко, адже в такі моменти найбільш важлива і потрібна їх підтримка. Стикаючись з нерозумінням і засудженням, людина втрачає запал і відмовляється від своїх цілей. Це стосується багатьох аспектів, наприклад, здорового способу життя, правильного харчування, відмови від шкідливих звичок, припинення токсичних стосунків. Часто причинами таких засуджень буває те, що люди:

- захищають свою самооцінку за рахунок знецінення вас і вашого розвитку;
- бояться, що стануть вам байдужими і непотрібними;
- заздрять і не хочуть, щоб ви досягли успіху.

Кожен такий випадок потрібно проаналізувати і при можливості відкинути, щоб ніякі зовнішні фактори не гальмували ваш процес саморозвитку. Є також і внутрішні фактори, з якими боротись нелегко. Це невпевненість у собі, нерішучість, неготовність брати відповідальність за своє життя. Тут може допомогти або глибокий самоаналіз, або курси чи тренінги по психології, які можна придбати за допомогою форуму Складчик. Для цього треба ознайомитись з правилами сайту - https://skladchik.biz/threads/chto-ehto-za-sajt-kak-poluchit-to-chto-ja-ischu.210952/?from=2505 і зареєструватись на ньому, щоб повноцінно користуватись перевагами такого зручного і простого способу отримання знань.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: