У Житомирі виявили перші порушення під час ЗНО » Новини Житомира
 
 


У Житомирі виявили перші порушення під час ЗНО

Автор: news_maker від 26-05-2021, 07:07, переглядів: 1 389

У Житомирі виявили перші порушення під час ЗНО

Працівники Управління поліції охорони в Житомирській області забезпечують правопорядок та безпеку на 208 пунктах проведення зовнішнього незалежного оцінювання. 25 травня під час тестування було виявлено перші порушення, відтак поліцейські закликають абітурієнтів суворо дотримуватись правил проведення ЗНО.

25 травня на Житомирщині, як і у всій країні, пройшла одна з найбільш масштабних сесій зовнішнього незалежного оцінювання знань. Абітурієнти складали іспит з англійської мови. Професійну охорону та дотримання правил проведення на 208 пунктах ЗНО, що працюють в області, забезпечують поліцейські охорони.

Під час технологічної перерви поліцейськими охорони було виявлено 2 порушення правил проведення тестування - використання мобільних телефонів. Абітурієнтів, які порушили правила, працівники центру оцінювання якості освіти відсторонили від подальшого проходження тестових завдань.

Відтак поліція вкотре нагадує, що на пунктах тестування не можна користуватися засобами зчитування, передачі та відтворення інформації, до яких належать і мобільні телефони.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: