На Житомирщині нетверезий водій Peugeot збив 8-річного хлопчика і втік » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині нетверезий водій Peugeot збив 8-річного хлопчика і втік

Автор: news_maker від 27-05-2021, 15:18, переглядів: 956

На Житомирщині нетверезий водій Peugeot збив 8-річного хлопчика і втік

Дорожньо-транспортна пригода сталася 26 травня близько 18:10 на вулиці селища. У результаті наїзду автомобілем травми отримав 8-річний хлопчик. Водія, який був у нетверезому стані, поліцейські затримали. Розпочато досудове розслідування.

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №4 (Хорошів) Житомирського райуправління. Попередньо, водій автомобіля «Peugeot 207», 31-річний місцевий житель, рухаючись вулицею селища, вчинив наїзд на 8-річного школяра, який ішов по краю дороги.

Після ДТП водій поїхав з місця події. Травмованого хлопчика ушпиталили до реанімаційного відділення Житомирської обласної дитячої лікарні. Медики борються за його життя.

Опитавши свідків та очевидців пригоди та зібравши слідову інформацію, поліцейські встановили особу водія-учасника ДТП та вилучили з його домоволодіння іномарку. Відомо, що раніше правоохоронці вже фіксували факт перебування за кермом у стані сп’яніння 31-річного чоловіка. Судом його було позбавлено права керування транспортними засобами. Нині ж під час освідування щодо стану сп’яніння з’ясувалось, що чоловік теж вживав спиртне (3,08 проміле).

Відтак відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) КК України. Водія, причетного до ДТП, поліцейські затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

Триває з’ясування всіх причин та обставин події. Водночас вирішується питання про додаткову кваліфікацію за ст. 135 (Залишення в небезпеці) КК України.

На Житомирщині нетверезий водій Peugeot збив 8-річного хлопчика і втік
На Житомирщині нетверезий водій Peugeot збив 8-річного хлопчика і втік

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: