Оздоровлення дітей в таборі "Супутник" розпочнеться з 10 червня » Новини Житомира
 
 


Оздоровлення дітей в таборі "Супутник" розпочнеться з 10 червня

Автор: news_maker від 3-06-2021, 21:10, переглядів: 879

Оздоровлення дітей в таборі "Супутник" розпочнеться з 10 червня

Про це повідомила начальниця управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Ірина Ковальчук під час засідання виконавчого комітету.

За її словами, кампанія з оздоровлення та відпочинку дітей шкільного віку в ПЗОВ «Супутник» розпочнеться з 10 червня, враховуючи Постанову головного санітарного лікаря України про затвердження тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19.

«Опрацювавши Постанову, вносимо зміни до плану розподілу місць, а саме обмежуємо кількість дітей в загонах до 15, виходячи з можливості забезпечити належні умови й розміщувати в кімнатах корпусів не менше 5 м кв. на одну дитину із забезпеченням дистанції між ліжками у 0,5 м», - каже Ірина Ковальчук.

Цьогоріч у ПЗОВ «Супутник» буде 4 зміни, перша розпочнеться 10 червня і закінчиться 21 серпня.

«Між змінами будемо робити більший інтервал для належної підготовки та дезінфекції кімнат, тож дітей у змінах зменшиться, замість 225 дітей буде 167 дітей. Тож за чотири зміни плануємо оздоровити 663 дитини, і це будуть виключено діти пільгових категорій», - наголошує начальниця управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Ірина Ковальчук.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: