У Житомирі подружжя викинуло собаку з вікна 3-го поверху » Новини Житомира
 
 


У Житомирі подружжя викинуло собаку з вікна 3-го поверху

Автор: news_maker від 3-06-2021, 21:19, переглядів: 1 071

У Житомирі подружжя викинуло собаку з вікна 3-го поверху

У Житомирі зафіксували черговий факт жорстокого поводження з тваринами, на цей раз зі смертельними наслідками. 2 червня на вул. Покровській, 133 подружжя, що знаходилося, за словам свідків події, в стані алкогольного сп'яніння, викинуло з вікна третього поверху цуценя. Тварина не вижила.

Про інцидент в соцмережі повідомила житомирянка Віра Грищенко. Зазначається, що тварину викинули з вікна нібито тому, що вона не вчасно сходила в туалет.

"Неадекватні господарі в глибоко п'яному стані вчора на Крошні викинули свого песика, за те що він невчасно сходив у туалет. За словами сусідів недавно був зовсім інше щеня, до цього літали 4 кішки", - розповіла жінка.

На місце події була викликана поліція. За фактом жорстокого поводження з тваринами написали заяву.

Цуценя терміново забрали в клініку. У нього були вибиті зуби, переламані пальці на задні лапи, сильні забої грудної та черевної порожнини.

Сьогодні стало відомо, що собака помер.

"Попередньо, правоохоронці встановили причетність до вчинення правопорушення 27-річного житомирянина, мешканця цього ж багатоквартирного будинку. Нині триває з’ясування всіх обставин події, попередня правова кваліфікація якої - ст. 299 (Жорстоке поводження з тваринами) КК України. З чоловіком наразі спілкуються правоохоронці", – інформує поліція Житомирської області.

Законодавством за такий злочин передбачено покарання у вигляді штрафу від 1000 до 3000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до 6 місяців або обмеження волі на строк до 3 років.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: