Фізична охорона - кращий спосіб уникнути крадіжок на підприємстві! » Новини Житомира
 
 


Фізична охорона - кращий спосіб уникнути крадіжок на підприємстві!

Автор: news_maker від 23-06-2021, 17:56, переглядів: 2 320

Фізична охорона - кращий спосіб уникнути крадіжок на підприємстві!

Фізична охорона у багатьох асоціюється з перебуванням співробітника охоронної компанії на прохідній, з вертушкою-турнікетом або шлагбаумом, перевіркою документів і накладної на вантаж. Разом з тим фізична охорона - це цілий комплекс заходів, що включають і роботу співробітників, і використання технічних засобів, і попередні розрахунки об'єкта для визначення оптимальної кількості і видів необхідної апаратури (камер, датчиків, системи контролю і управління доступом).

Зазвичай на підприємстві найпоширеніша проблема - це крадіжка виготовляється товару і матеріальних цінностей. Запобігти цьому досить легко - необхідно проаналізувати ситуацію і визначити «слабкі місця», встановити контрольний пункт пропуску, відеокамери, і розставити охоронців, які будуть відповідати за збереження майна, а в разі надзвичайної події (аварія обладнання, пожежа і т. Д.) Допоможуть впоратися з ситуацією і не допустити жертв.

При організації фізичної охорони в першу чергу потрібно взяти до уваги потенційні загрози і особливості роботи об'єкта: розташування, перелік небезпечних зон, «сліпі» ділянки куди не дістає об'єктив камер спостереження. Під особливий контроль беруться ті відділи, де розташовується готова продукція і ресурси (наприклад, місце завантаження/розвантаження транспорту, відділ технічного контролю, склад готової продукції).

Не менш важлива точка такого контролю - вхід на підприємство. Тут на допомогу співробітникам охоронної компанії приходять сучасні технології, не тільки дозволяють контролювати час прибуття і відходу робітників з підприємства, але і стежити за тим, щоб вони нічого не виносили з собою і не псували матеріальні цінності та обладнання. Саме за таким принципом працюють охоронці https://bezpeka-ltd.com - важливі ділянки завжди повинні бути під контролем!

Багато в чому завдання охоронця - запобігти неприємний інцидент і обчислити потенційну загрозу ще до вчинення правопорушення. Справжній професіонал вміє «читати» людей по їх погляду і поведінки. Розуміє, коли людина нервує і намагається щось приховати.

Незважаючи на те, що охоронець не має права нікого заарештовувати, він може затримати правопорушника для з'ясування обставин або скласти звіт по ситуації, передавши його керівництву підприємства.

Фізична охорона посилюється сигналізацією, камерами спостереження з функцією нічного бачення та іншими технічними пристроями. Співробітники, які охороняють об'єкт, мають спеціальну підготовку і здатні ефективно дати відсіч будь-якому шахраєві!

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: