Як отримати кредит без поручителів » Новини Житомира
 
 


Як отримати кредит без поручителів

Автор: news_maker від 6-07-2021, 21:20, переглядів: 2 009

Як отримати кредит без поручителів

Багато хто не знає, для чого існують поручителі і для чого вони потрібні банкам. Банки залучають поручителів для того, щоб бути впевненому в повернені виданих під кредит фінансових коштів. Поручителі необхідні у тих випадках, коли клієнт оформляє кредит на значний проміжок часу. Коли в кредитному договорі вказується поручитель, він бере на себе таку ж саму відповідальність за кредитні кошти, як і сам позичальник. Якщо через якісь причини позичальник перестає вносити платежі по кредиту, банківська установа має повне право стягувати кошти з поручителя. Далеко не всі люди готові йти на такий ризиковий крок для того, щоб допомогти родичу чи другу для отримання кредитних коштів. Однак на території України працює безліч інших фінансових установ, звертаючись до яких можна отримати позику і не залучати при цьому поручителів. Миттєвий кредит на карту без поручителів можна отримати у компанії Mywallet, перейшовши на офіційну сторінку МФО за наступним посиланням: https://mywallet.ua/ua/bystryj-kredit-bez-poruchitelej/.

Як оформити позику без поручителів в компанії Mywallet

На відміну від банків, компанія Mywallet не вимагає від своїх клієнтів великої кількості документів на кшталт довідки з місця роботи та довідки про високий рівень доходів. Звертаючись за допомогою до компанії навіть з поганою кредитною історією клієнт може розраховувати на те. що він отримує позику в потрібному обсязі. Для цього потрібно мати:

- Паспорт громадянина України;
- Ідентифікаційний код;
- Мобільний телефон;
- Картку українського банку.

При оформлені першої позики клієнту не потрібно сплачувати жодних відсотків. Компанія пропонує гнучкі умови кредитування і для постійних клієнтів з фіксованою ставкою по кредиту. Позичальнику не потрібно відвідувати фізичне відділення компанії, вся процедура оформлення здійснюється в режимі онлайн. На відміну від банку, для схвалення позики компанії Mywallet потрібно лише 20 хвилин. Якщо у клієнта сталася непередбачувана ситуація і він не має можливості повернути позику вчасно, МФО завжди йде на зустріч позичальнику та пропонує скористатися йому послугою пролонгації.

Якщо людині потрібна невелика сума в позику на незначний термін немає ніякого сенсу витрачати свій час на візит до банку. Клієнт витратить лише свій час та зусилля і не факт, що він отримає потрібну йому суму. Значно швидше та простіше звернутися до перевіреного МФО з вигідними умовами.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: