У Житомирі комунальники ліквідовують наслідки негоди » Новини Житомира
 
 


У Житомирі комунальники ліквідовують наслідки негоди

Автор: news_maker від 14-07-2021, 07:09, переглядів: 1 073

У Житомирі комунальники ліквідовують наслідки негоди

Вночі 13 липня у Житомирі рятувальники почали прибирати місто від повалених під час негоди дерев. Загалом до КП "Зеленбуд" від людей надійшло 75 заяв про повалені дерева.

Про це Суспільному розповів керівник КП "Зеленбуд" Олександр Волокіта. Найбільше пошкоджених дерев було на Польовій.

"Дерева через пориви сильного вітру повиривало з корінням, – каже Олександр Волокіта. – Вони заподіяли шкоду як лініям електромереж, так і лініям руху електротранспорту. Падали дерева на будівлі та автомобілі".

Працівник Зеленбуду Олексій Древецький з ночі займається прибиранням повалених дерев.

"Працювали цілу ніч. Додому з’їздили, дві години поспали і знову працювати. Автомобілі постраждали, балкони, вікна у людей побило. Дерева розрізаємо, звільняємо проїжджу частину і проходи до будинків", – сказав Олексій Древецький.

Заступник житомирского міського голови Олександр Шевчук говорить, що через негоду вийшли з ладу 20 світлофорів, кілька електричних підстанцій та тролейбусних ліній.

"Що стосується пошкоджень ліній ТТУ, то це близько шести місць, де падали дерева і опори. Не працювало до десяти підстанцій РЕСу, внаслідок чого кілька мікрорайонів були без світла. Вулиці Корольова, Каховська і в районі Паперової фабрики – це три підстанції, які були суттєво пошкоджені. Щодо тролейбусних ліній, то ще продовжуються роботи на вулиці Параджанова, тому тролейбуси 6 і 10 до завтра, до 11 години ранку, їздити не будуть", – розповів Олександр Шевчук.

За словами заступника міського голови, підрахувати збитки від негоди місто зможе після закінченню всіх робіт.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: