«Шахтар» проти «Генка»: так вирішило жеребкування Ліги чемпіонів » Новини Житомира
 
 


«Шахтар» проти «Генка»: так вирішило жеребкування Ліги чемпіонів

Автор: news_maker від 22-07-2021, 19:44, переглядів: 2 273

«Шахтар» проти «Генка»: так вирішило жеребкування Ліги чемпіонів

У Швейцарії в штаб-квартирі УЄФА, а саме в місті Ньон, відбулося жеребкування третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів.

У ході жеребкування визначилися пари в Шляху чемпіонів і Шляху представників ліг. Нагадаємо, що український футбольний клуб «Шахтар» пробився в Лігу Чемпіонів.

За результатами жеребкування, донецький «Шахтар» у кваліфікації турніру зіграє з бельгійським «Генком». Команди проведуть два бої, один з яких буде на виїзді, а інший - вдома.

Нагадаємо, що уродженцем «Шахтаря» є один з найдорожчих українських гравців - Олександр Зінченко. Відомий гравець донецького клубу дуже вигідно показав себе на чемпіонаті Європи-2020, а також прокоментував усі матчі збірної тут. На даний момент Зінченко захищає кольори команди “Манчестер Сіті”, який також увійшов в ЛЧ-2021.

Вже затверджено дати та час проведення матчів кваліфікації Ліги чемпіонів між «Шахтарем» з «Генком». Перший матч відбудеться на виїзді в Бельгії - 3 серпня. Початок - о 21.00. Гра у відповідь в Києві - 10 серпня. Початок - о 20.30.

Згодом «Шахтар» на офіційному сайті оголосив про старт продажів квитків на матч з «Генк» в третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: