На Житомирщині розпочали капітальний ремонт дороги Андрушівка – Червоне – Закутинці » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині розпочали капітальний ремонт дороги Андрушівка – Червоне – Закутинці

Автор: news_maker від 4-08-2021, 11:14, переглядів: 1 505

На Житомирщині розпочали капітальний ремонт дороги Андрушівка – Червоне – Закутинці

У Житомирській області розпочали ремонт восьми кілометрів аварійної дороги Андрушівка – Червоне – Закутинці, на який виділять 110 мільйонів гривень. Про це Суспільному розповів голова облдержадміністрації Віталій Бунечко.

За його словами, усі ремонтні роботи планують завершити в 2023 році.

"Термін розписаний – два роки. Цього року ми розпочали. Я маю надію, що в середині наступного року ми будемо тут, на новій дорозі, яка матиме зовсім іншу якість", – сказав Бунечко.

Заступник голови Бердичівської райдержадміністрації Сергій Бакуменко каже, що дорога обласного значення Андрушівка – Червоне – Закутинці перебуває в аварійному стані.

"Ця центральна дорога є аварійною. Нею рухається велика кількість транспорту, автобусів, автомобілів, оскільки вона забезпечує зв'язок з районним центром", – розповів Сергій Бакуменко.

Представник підрядної організації Іван Станішевський каже, що до початку ремонтних робіт наразі підготували два з половиною кілометри дороги.

"Ми проведемо фрезерування, знімання асфальтобетонного покриття, різання чагарників, кущів, дерев, – каже Іван Станішевський. – Дорогу буде розширено по чотири метри десять сантиметрів у кожен бік. На поворотах буде розширення від чотирьох метрів десяти сантиметрів до чотирьох з половиною метрів".

Перші два з половиною кілометри дороги планують відремонтувати до кінця 2021 року.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: