Поліція розшукує бердичівлянку Світлану Кустовецьку » Новини Житомира
 
 


Поліція розшукує бердичівлянку Світлану Кустовецьку

Автор: news_maker від 12-08-2021, 20:15, переглядів: 1 278

Поліція розшукує бердичівлянку Світлану Кустовецьку

Бердичівський районний відділ поліції ГУНП в Житомирській області розшукує Кустовецьку Світлану Володимирівну, 27.07.1986 р.н., яка засуджена до позбавлення волі за умисне вбивство та ухиляється від відбування покарання.

Шановні громадяни! Якщо ви володієте будь-якою інформацією про можливе місце перебування розшукуваної, повідомте за номерами телефонів: 0969437613 або «102» чи зверніться до найближчого відділу поліції.

"Відповідне рішення про виконання вироку надійшло в поліцію Бердичева лише 11 серпня. Цього ж дня поліцейські виїхали за місцем проживання засудженої, але не застали її. Згідно зібраним показаннями сусідів і не тільки їх, вдома жінка вже деякий час не з'являється. Тому матеріали передали кримінальній поліції для оголошення її в розшук в рамках оперативно-розшукової справи щодо особи, яка ухиляється від виконання рішення суду. Поліцейські перевірять інформацію, чи не перетинала жінка кордон України, а також проведуть інші заходи для встановлення її місця перебування", - розповіла керівник пресслужби Головного управління Національної поліції в Житомирській області Алла Ващенко.

У січні 2018 року стало відомо про смерть 30-річної мешканки Бердичева Юлії Козак.

За інформацією поліції, причиною загибелі жінки стала асфіксія. За підозрою у вбивстві затримали її чоловіка Святослава.

У співучасті у вбивстві також звинуватили сестру чоловіка Світлану Кустовецьку.

Місцевим ЗМІ сестра Юлії Козак розповіла, що вбивство сталося в присутності її малолітнього сина. За його словами, сестра батька била маму кулаком по горлу, її співмешканець – по спині, також бив і душив тато.

Суд першої інстанції вироком від 29 вересня 2020 року засудив чоловіка Юлії до 10 років позбавлення волі, а його сестру виправдав. Мати загиблої оскаржувала це рішення в Апеляційному суді і просила довічного ув'язнення причетним до вбивства. 29 липня 2021 року Апеляційний суд змінив вирок суду першої інстанції та позбавив волі на 12 років Святослава Козака та Світлану Кустовецьку.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: