Для занять спортом на стадіоні "Спартак Арена" потрібно буде мати перепустку » Новини Житомира
 
 


Для занять спортом на стадіоні "Спартак Арена" потрібно буде мати перепустку

Автор: news_maker від 13-08-2021, 20:59, переглядів: 1 488

Для занять спортом на стадіоні "Спартак Арена" потрібно буде мати перепустку

Наприкінці вересня на стадіоні "Спартак Арена" запровадять картковий пропускний режим. Про це розповів директор міської дитячо-юнацької спортивної школи з футболу "Полісся" Володимир Дорошенко.

За його словами, станом на 11 серпня пропускний режим діє лише на стадіоні "Полісся", а займатися спортом на стадіоні "Спартак Арена" можуть всі охочі, але за наявності спортивного взуття.

"Є певні правила користування стадіоном, користування біговою доріжкою, – каже Володимир Дорошенко. – Сюди мають допуск всі жителі нашого міста, але лише у спортивному взутті. Також є вільний доступ до тренажерної зони, окрім годин, коли в нас проходять офіційні ігри. Але незабаром з'явиться карткова система входу на стадіон. Людина, яка бажає займатися на стадіоні, прийде, заповнить заяву і тоді отримає картку входу".

Житомирянин Юрій Мілованов декілька разів на тиждень бігає на міському стадіоні "Спартак Арена". Чоловік каже, що для занять спортом обрав саме цей стадіон, бо не потрібно мати перепустку на відміну від стадіону "Полісся".

"На стадіоні дуже зручно займатися, – каже Юрій Мілованов. – Намагався якось бігати на "Полісся", але мені сказали, що там система перепусток, і це відбило в мене бажання. Цікаво було б якусь альтернативу мати, крім "Спартак Арени".

На стадіон "Полісся" вхід за перепустками запровадили з 1 червня 2021 року. Цей стадіон перебуває на балансі обласної дитячо-юнацької спортивної школи з легкої атлетики. Її директорка Надія Дмухівська каже, що такі перепустки отримали 80 людей.

"Кожен, хто хоче прийти і отримати перепустку, повинен ознайомитися з правилами, написати заяву, принести своє фото, – каже Надія Дмухівська. – У всіх має бути спортивне взуття. Люди повинні знати, що сюди не можна приходити на підборах, гуляти з собаками. Якщо порушуються правила поведінки, то людина позбавляється можливості приходити та займатися".

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: