У Житомирі поліцейські охорони затримали молодика, який уночі «хазяйнував» у чужому будинку » Новини Житомира
 
 


У Житомирі поліцейські охорони затримали молодика, який уночі «хазяйнував» у чужому будинку

Автор: news_maker від 17-08-2021, 08:06, переглядів: 1 657

У Житомирі поліцейські охорони затримали молодика, який уночі «хазяйнував» у чужому будинку

Уважність і небайдужість житомирян і швидка реакція поліцейських охорони допомогли зберегти майно жителів обласного центру, у чий будинок вночі 15 серпня потрапив непроханий гість. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини та перевіряють чоловіка на причетність до інших подібних злочинів.

Близько 4-ї ранку по спецлінії «102» на робочий планшет поліцейських охорони надійшло повідомлення про спробу проникнення до приватного будинку у місті Житомирі. Заявник сповістив, що став випадковим очевидцем того, як якийсь чоловік у капюшоні, рукавичках та з ліхтариком, стоячи на вхідному козирку, зняв москітну сітку з вікна 2-го поверху сусіднього будинку та намагався потрапити усередину.

Поліцейські охорони негайно зреагували на виклик та вже за декілька хвилин були на місці події. Правоохоронці відразу перевірили наявну інформацію і виявили у будинку пошкоджену віконну раму. А за ще за якийсь час помітили, як з другого поверху хтось вистрибнув і побіг геть.

Після нетривалої погоні поліцейські зупинили чоловіка і сповістили про подію колег Житомирського районного управління ГУНП. Обставини задокументувала слідчо-оперативна група.

Попередньо з’ясовано, що до будинку, скориставшись відсутністю його господарів, потрапив 24-річний житель м. Коростишева. Раніше молодик уже притягувався до кримінальної відповідальності за викрадення чужого майна.

Попередня правова кваліфікація події – ст. 15 (Замах на кримінальне правопорушення), ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України. За подібні протиправні дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: