Чому варто придбати кухонний куточок » Новини Житомира
 
 


Чому варто придбати кухонний куточок

Автор: news_maker від 26-08-2021, 19:09, переглядів: 2 055

Чому варто придбати кухонний куточок

Кухонний куточок - краще рішення для організації простору на кухні! Це набір з столу, стільців і невеликого кутового диванчика, оснащеного практичними системами зберігання. Такий куточок стане улюбленим місцем для зустрічі гостей, чаювання, прийому їжі і спілкування з близькими, а додаткове місце для зберігання дозволить звільнити стіл і полки від зайвих речей.

Найбільший вибір кухонних куточків можна знайти на сайті https://www.meblium.com.ua - від найпростіших до ексклюзивних!

Переваги кухонних куточків

Ефективне використання простору. Такий куточок не займає багато місця, відрізняється ергономічністю і компактністю. На ньому може розміститися відразу кілька людей, при цьому нікому не заважаючи. Велика розмаїтість варіантів дозволяє підібрати варіант для будь-якої кухні.

Місце зберігання речей. Сучасні моделі куточків оснащені зручною системою розміщення, тому створюють додаткове місце для розміщення різних предметів: посуду, побутової техніки, продуктів та інших дрібниць. Під сидінням розміщені місткі ніші і викатні ящики, які відкриваються за допомогою спеціального механізму - це зручно і практично, а дизайн інтер'єру не псується зайвими меблями.

Додаткове місце для сну. Деякі кухонні куточки мають механізм трансформації, який перетворює їх в зручний одномісний диван - на крайній випадок.

Яким може бути кухонний куточок

Перш за все вони розрізняються за типом сидіння: жорсткі, м'які і комбіновані.

Жорсткий куточок - нагадує дерев'яну лавку. Виконується з масиву дерева або МДФ. Може доповнюватися м'якими подушками або ж тонким матрацом-накладкою. Він практичний і комфортний, оскільки не має тканинної оббивки, яка притягує пил і постійно брудниться. Для збереження чистоти потрібно протерти його вологою серветкою, а накладні подушки випрати.

М'який куточок - створює затишну атмосферу на кухні. Тканинна оббивка і м'які поролонові сидіння не тільки зручні, але і красиво виглядають, доповнюючи дизайн приміщення.

Комбіновані куточки - поєднання твердого дерева і м'яких матеріалів. Це оригінальна модель кухонного куточка, в якій використовуються жорсткі елементи для підтримки форми меблів або створення спеціальних полиць і підставок для речей. Найчастіше створюються на замовлення, під конкретні вимоги і розмір приміщення.

Кухонний куточок - це незамінна річ на будь-якій кухні, незалежно від її габаритів! Правильно підібраний куточок не тільки гармонійно впишеться в інтер'єр, але і допоможе розумно використовувати доступний простір. З такими меблями кухня стане ще затишніше і функціональніша!

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: