Через ремонт гімназії 230 учнів початкової ланки підуть до школи №33 » Новини Житомира
 
 


Через ремонт гімназії 230 учнів початкової ланки підуть до школи №33

Автор: news_maker від 27-08-2021, 19:13, переглядів: 1 354

Через ремонт гімназії 230 учнів початкової ланки підуть до школи №33

У Житомирі більше 200 учнів гімназії №23 першого вересня підуть до школи № 33. Мова йде про учнів перших та четвертих класів. Все через те, що два місяці тому розпочали реконструкцію старого корпусу гімназії, де й навчалася молодша школа.

Про це кореспондентам Суспільного розповів директор житомирської гімназії №23 Ігор Баранов.

За його словами, у новому навчальному році у 33-ій школі навчатиметься 230 учнів гімназії №23. Це діти, які вже рік провчилися у школі №33 і переходять до четвертого класу та першачки. Всі вони навчатимуться у першу зміну.

"Там у минулому навчальному році завершили навчання учні третіх класів, вони перейшли до четвертого і там залишаються – це три четвертих класи, – розповідає Ігор Баранов. – Туди ж підуть і першокласники, відповідно п'ять перших класів навчатимуться там. Графік організовано, ніяких накладок немає. Навчання сплановане, розклад дзвінків і розклад занять вже є".

Реконструкція старого корпусу гімназії розпочалася два місяці тому. За цей час компанія-підрядник провела демонтажні роботи, підсилила вікна та фундамент. Нині працюють над облаштуванням покрівлі та внутрішніми роботами безпосередньо у приміщенні.

"За строками ми встигаємо, – каже майстриня будівництва Ольга Зубар. – Ми провели більшу частину демонтажних робіт, зараз демонтуємо покрівлю, маємо всі матеріали для її облаштування. Зробили демонтаж вікон, підсилення віконних арок, також підсилили фундамент будівлі. Нині тривають оздоблювальні роботи – в терміни ми вкладаємося".

Здати приміщення в експлуатацію, відповідно до проєкту, мають до серпня наступного року. За словами начальника міського управління капітального будівництва В'ячеслава Глазунова, роботи проводяться за графіком, без затримок.

"Вартість робіт за проєктом – 32 мільйони гривень, – каже В'ячеслав Глазунов, – але під час демонтажних робіт виявили деякі непередбачувані проблеми у покрівлі, поки зарано говорити про збільшення вартості робіт, але коригування у деяких моментах буде".

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: