Житомирян запрошують доєднатися до акції Всесвітнього дня прибирання » Новини Житомира
 
 


Житомирян запрошують доєднатися до акції Всесвітнього дня прибирання

Автор: news_maker від 12-09-2021, 20:06, переглядів: 1 116

Житомирян запрошують доєднатися до акції Всесвітнього дня прибирання

У Житомирі масштабне прибирання відбудеться 18 вересня о 10:00 на головній локації в Гідропарку.

Це міжнародна соціально-екологічна акція з прибирання зелених зон та благоустрою територій, очистки берегів. Вона традиційно проходить в третю суботу вересня у 24 регіонах України та 180 країнах світу.

Акція пройде під гаслом “Побачив? Прибери”. Її ідея полягає в тому, щоб об’єднати громадян та зробити Україну чистою разом.

«Зараз у нас є учасники у всіх районних центрах. Ми маємо амбітну ціль – залучити до прибирання 5 % країни. Тоді наша українська свідомість зміниться. "Чисті пляжі" – не про те, аби раз у рік вийти, ми говоримо про постійну активну роботу», – зауважила координаторка Всеукраїнського молодіжного руху «Let's do it, Ukraine» в Житомирській області Олександра Муха.

За словами начальника управління комунального господарства Олександр Марцуна комунальні служби міста забезпечать організаторів акції інвентарем та транспортом для вивезення сміття.

Довідково: організатор в Україні – Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine», який протягом 6-ти років діє в 24 областях України завдяки активістам, органам місцевого самоврядування, бізнесу та медіа.



Житомирян запрошують доєднатися до акції Всесвітнього дня прибирання

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: