В Житомирському медичному інституті розпилили невідому речовину » Новини Житомира
 
 


В Житомирському медичному інституті розпилили невідому речовину

Автор: news_maker від 18-09-2021, 09:16, переглядів: 1 455

В Житомирському медичному інституті розпилили невідому речовину

Один за одним студенти Житомирського інституту медсестринства звертаються за допомогою до медиків. Їм стало погано після того, як 17 вересня невідомий розпилив невстановлену речовину у навчальному закладі. За різними даними це міг бути газ або кислота. Хто це зробив ніхто не бачив, повідомляє СК1.

«На перерві між парами відчули страшний кашель. Наразі йде з’ясування причини, скоріш за все, припущують, що це розпилення газу, якого, МЧС нам ще не сказало» — повідомила проректор Житомирського інституту медсестринства Ольга Горай.

У цей час в інституті було понад 200 людей. Чергова на вахті каже, сторонніх у закладі не помічала, тож припускає, таким чином хтось із студентів вирішив раніше закінчити пари. Тим паче, таке у закладі вже практикувалось.

«Сторонніх я нікого не бачила. Можливо це і студенти навіть могли зробити, бо таке було позаторік. Хтось не захтів навчатись чи додому хотів, п’ятниця сьогодні тим більше» — розповіла чергова на вахті Ольга.

3 студенток 3-го курсу медики ушпиталили до лікарні, їм по 17. Дівчата раптово почали втрачати свідомість. Інші ж розповідають, коли усе розпочалося, почали сильно задихатися.

Медики кажуть, потерпілі надійшли у стані середньої важкості, але нині стан дівчат стабільний.

До поки ж поліцейські ще встановлюють зловмисника.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: