Через невакцинованих педагогів в області закриють сотні навчальних закладів » Новини Житомира
 
 


Через невакцинованих педагогів в області закриють сотні навчальних закладів

Автор: news_maker від 22-09-2021, 21:46, переглядів: 1 591

Через невакцинованих педагогів в області закриють сотні навчальних закладів

Житомирщина в жовтій карантинній зоні, а це означає, що освітні заклади, які мають менше 80% вакцинованих педагогів будуть вимушені перейти на дистанційне навчання. В області із 1283 шкіл майже півсотні доведеться закрити. А із 580 закладів середньої освіти перейдуть на дистанційку майже половина, повідомляє СК1.

«В Новоград-Волинському районі таких закладів буде закрито 29, в Коростені 57, в Бердичеві 17 і в Житомирському районі 106 закладів» — повідомила заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко.

Ситуація із дитячими садочками не краща. Із 651 закладу 265 буде закрито.

«В Бердичівському районі таких закладів 56, В Новоград-Волинському 28, в Коростенському 89, в Житомирському 112» — розповіла заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко.

Заступниця голови ОДА запевняє, мобільну бригаду для вакцинації вчителів готові надіслати у будь-яку хвилину хоч сьогодні та самі вчителі ініціативу не проявляють.

«Можуть зробити щеплення прямо на місці, не потрібно нікуди йти, але на жаль, у нас таких заявок дуже мало. Тобто, я так розумію, що педагогічні працівники роблять це свідомо» — додала заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко.

Водночас поки в області хворих на коронавірус дітей не багато, кажуть в облдержадміністрації.

Єдиним закладом, який має менш ніж 80% вакцинованих педагогів у Житомирі стала гімназія №23 і вже відзавтра вони можуть перейти на дистанційне навчання.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: