Які питання поставити роботодавцю: каверзні поради » Новини Житомира
 
 


Які питання поставити роботодавцю: каверзні поради

Автор: news_maker від 27-09-2021, 18:47, переглядів: 1 770

Які питання поставити роботодавцю: каверзні поради

Пам’ятайте, що право на поставлення питань стосується не лише вашого опонента. Тож претендент на посаду може також спілкуватися та цікавитися певними чинниками майбутньої роботи.

Якщо ви вже дійшли до етапу співбесіди, то на ньому потрібно виробити певну модель поведінки. Сьогодні багато українських міст пропонують цікаві вакансії. Серед них є й Житомир робота у якому має досить велику кількість пропозицій на сервісі OLX Робота. Отже, показуйте власну зацікавленість у пошуках роботи.

Чому вакансія стала відкритою?

Якщо інтерв'юер має право запитати, що сталося з вашою попередньою роботою, то і ви можете діяти аналогічно. Тому запитайте, що сталося з вашим попередником. Можливо, він не справлявся з обов'язками або не зміг витримати темп роботи. Краще про це знати заздалегідь.

Є кілька тривожних дзвіночків:

- роботодавець категорично уникає питання;
- інтерв'юер намагається перевести розмову;
- ви отримуєте розмиту відповідь.

Так що придивіться до такої компанії та більш глибоко вивчіть її, перш ніж погодитися на роботу.

Які перспективи на вас чекають?

Не питайте це питання в лоб. Оскільки амбітність — це добре, а ось відповісти з точністю на питання складніше. Тому вам слід питати акуратно і як би поверхово. Наприклад, уточніть, що потрібно для розвитку і просування по кар'єрних сходах.

І головне — не ставтеся зі скепсисом до реальних можливостей розвитку. Наприклад, продавець-консультант може стати менеджером або адміністратором залу.

Чим відрізняється корпоративна культура?

Заздалегідь можна дізнатися про внутрішні цінності, колективні особливості роботи й взаємодії. Важливо уточнити про наявність дрес-коду, внутрішніх традицій.

Фактично ці питання не стосуються вашого працевлаштування. Але вони покажуть вашу зацікавленість і трохи допоможуть зрозуміти майбутній потенційний колектив.

Для того щоб ставити глибокі питання, потрібно дізнатися інформацію про роботодавця. Зазвичай її можна знайти в соціальних мережах і на інших сайтах.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: