Житомирян запрошують долучитися до масштабної висадки дерев » Новини Житомира
 
 


Житомирян запрошують долучитися до масштабної висадки дерев

Автор: news_maker від 1-10-2021, 07:20, переглядів: 1 340

Житомирян запрошують долучитися до масштабної висадки дерев

1 жовтня стартує акція Держлісагентства «Створюємо ліси разом» в рамках програми Президента України «Зелена країна», яка триватиме до 30 листопада.

Лісівники Житомирського лісгоспу запрошують долучитися до посадки лісу учнівську та студентську молодь, об’єднані територіальні громади, представників органів влади, державних установ та організацій, бізнесових структур та усіх охочих громадян.

Також, в рамках Акції заплановано проведення низки заходів з лісовідновлення, лісорозведення, озеленення населених пунктів, соціальних закладів, розповідей для школярів про роль лісів у житті людини та інше.

Контакти відповідальної осіби за проведення лісокультурного міроприємства – головний лісничий підприємства Сергій Дубницький тел.: 067 405 99 06.

Варто нагадати, що що цього року акція «Створюємо ліси разом» відбудеться у дещо новому форматі і матиме благодійну мету. Уже діє спеціальний сайт zelenakraina.gov.ua де кожна людина зможе відстежити хід висадки лісу в кожному регіоні. Крім того, будь-хто зможе долучитися до масштабної еко-ініціативи і висадити ліс. Для цього потрібно заповнити спеціальну форму реєстрації на участь в акції «Створюємо ліси разом». Під час висадки лісівники нададуть садивний матеріал і проведуть майстер-класи із садіння лісу.

Якщо ж немає змоги висаджувати дерева, то лісівники можуть це зробити за вас – обирайте область, де хочете, щоб висадили ліс, робіть благодійний внесок – від 50-ти гривень за одне висаджене дерево. Лісівники висадять дерева безкоштовно. А сплачені вами кошти одразу будуть перераховані на користь підопічних фонду “Таблеточки”, який вже 10 років допомагає онкохворим дітям.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: