Причини та побічні ефекти систематичного лікування алкоголізму » Новини Житомира
 
 


Причини та побічні ефекти систематичного лікування алкоголізму

Автор: news_maker від 1-11-2021, 19:02, переглядів: 248


Люди зустрічаються, які перебувають обліку в наркологічному диспансері, можуть іноді приїжджати на лікування в стаціонарі. Такі пацієнти якийсь час проходять реабілітацію (це може бути 3 тижні) та йдуть додому. За місяць можуть знову повернутися на лікування. Це може тривати тривалий період. Люди далі продовжують випивати. Чому вони тоді приходять на лікування?

На це є такі причини:

1. Зручність для людини. Наприклад, після яскравої вечірки, і важкого похмілля, хворий розуміє, що йому треба позбавитися симптомів. Тому він звертається до диспансера. Тут не треба платити. Безкоштовно надається спальне місце, харчування. Людина живе на всьому готовому, що дуже зручно. Такі люди ведуть себе чудово у стінах установи, беруть участь у громадських заходах, працюють, відвідують усі необхідні групові заняття, проходять лікування та реабілітації. Після закінчення спокійно йдуть додому і буквально за місяць все починається спочатку.
2. Неважливі стосунки з близькими людьми. Часто рідні можуть скандалити, виганяти з дому, кричати та ображати. Начебто призводять до нарколога примусово на лікування, але ставлення до залежного від цього змінюється. Тому від лікування немає сенсу. Пацієнта через якийсь період відпускають додому, а там ситуація не змінюється, бо до наркомана тут негативне ставлення і на нього не чекають. Триває приниження хворого, що знову повертає його до стін диспансеру для позбавлення згубної звички та родичів. Але тут більше знадобиться допомога психіатра, оскільки проблема не лише в наркотиках, а у стосунках із близькими людьми.
3. Обставини, коли добровільно наркоман не прийшов би до медичного закладу. Коли людина затримується поліцією та медики, у свою чергу схиляють її до лікування та реабілітації. У цей момент великому все одно, де він перебуватиме, і він дає свою згоду перебувати стаціонарно в центрі. Тільки з такими пацієнтами медперсоналу складно поводитися, оскільки вони постійно ігнорують та порушують правила. Хворі порушують режим, йдуть з лікарні, бешкетують, починають бійки і т.д.

Необхідно подумати про своє здоров'я насамперед, адже такі різкі переходи від лікарні до зловживання наркотиками призводять до серйозних порушень роботи внутрішніх органів. Найбільше отрута впливає на печінку і багато хто знає, що зловживання спиртним призводить до цирозу органу. Від цієї хвороби гине велика кількість алкоголіків. Протягом короткого періоду залежні швидко старіють та погано виглядають, з'являється велика кількість захворювань. До того ж, такі люди погано виглядають і не відповідають своєму віку.

Примусове лікування алкоголізму: https://nc-newlife.com/ua/likuvannya-alkogolizmu.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: